Son konumu Karadeniz Mahallesi metris olmasına şaşırdım. Orada kaza yaptı sandım. Çünkü yamulmuş araç ve 2 yıldır sinyal alınmıyor
Son konumu Karadeniz Mahallesi metris olmasına şaşırdım. Orada kaza yaptı sandım. Çünkü yamulmuş araç ve 2 yıldır sinyal alınmıyor
Procity TR'nin şoförü ne yapıyor ya ne işin var sol şeritteBu sefer İETT aracında suç yok. Makas atmaya çalışan sivil araç Procity ve Procity TR'nin arasında sıkışmış. Araç sahibine geçmiş olsun
Procity TR muhtemelen çekim yapan aracı solladı,orta şeride geçmeye çalışırken otomobil geldi ve sürttü.Procity TR'nin şoförü ne yapıyor ya ne işin var sol şeritte
beyaz egealara adalet dağıtıldığını görmekiçimi rahatlatıyorBu sefer İETT aracında suç yok. Makas atmaya çalışan sivil araç Procity ve Procity TR'nin arasında sıkışmış. Araç sahibine geçmiş olsun
O21xx serisinden, Kurtköy garajı aracı şaşırtmadı.Kartal'da OXXXX kodlu Otokarın seyir halinde aynası komple kopmuş. 24 saat geçmeden izleyebilirsiniz
![]()
Kaybolmadan önce Instagram'da İstanbul Duysun'in bu hikayesini izle.
1M Takipçi, 84 Takip, 931 Gönderiwww.instagram.com
O2118 diye gördümKartal'da OXXXX kodlu Otokarın seyir halinde aynası komple kopmuş. 24 saat geçmeden izleyebilirsiniz
![]()
Kaybolmadan önce Instagram'da İstanbul Duysun'in bu hikayesini izle.
1M Takipçi, 84 Takip, 931 Gönderiwww.instagram.com
Kurtköy garajının otokarları kötü mü? Daha uzak olmasına rağmen genelde Yunus araçlarına rastlıyorum Tuzla’daO21xx serisinden, Kurtköy garajı aracı şaşırtmadı.
Yunus’a göre kötüler.Kurtköy garajının otokarları kötü mü? Daha uzak olmasına rağmen genelde Yunus araçlarına rastlıyorum Tuzla’da
Kodu M-3001İstanbul Acıbadem’de bir metrobüs durakta bekleyen diğer metrobüse arkadan çarptı. Kaza da bazı yolcular hafif şekilde yaralandı.
Capacity Akia'ya çarpmış
Akia'nın kodunun buldum. A-5101'mişİstanbul Acıbadem’de bir metrobüs durakta bekleyen diğer metrobüse arkadan çarptı. Kaza da bazı yolcular hafif şekilde yaralandı.
Capacity Akia'ya çarpmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.