A-1736 ağır hasarlı kaza yapmış![]()
Kaza sabah 07:20'de olduğu için görüntü yok fakat bir video buldum (videoda otobüs yok. Otobüsten dökülen yağın yaklaşık 10 araca yaptırdığı kazaların videosu)Hiçbir şey bulamadım
A-1736 98'de çalışıyormuş. 98 hattı da oradan geçmiyor. Başka bir araç.Kaza sabah 07:20'de olduğu için görüntü yok fakat bir video buldum (videoda otobüs yok. Otobüsten dökülen yağın yaklaşık 10 araca yaptırdığı kazaların videosu)
Ekli dosyayı görüntüle 76585
Video:
Düzenleme: A-1736 olmayabilir. Kaza bildirimi 05:15 seferinde gelmiş. Buradaki kaza 07:20'de olmuş
CapaCity'nin içi sauna gibi olmuşturBir capacity daha metrobüste duman atmış. Monster reklamlı kodu belli olmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 76540
Kaynak: https://www.instagram.com/stories/istanbulduysun/3693752527976109563/
Doğrudur Başakşehir çok karışık valla. Orada yaşasam bile yerleri çözemem. Hangi otobüs nereden geçiyor falanA-1736 98'de çalışıyormuş. 98 hattı da oradan geçmiyor. Başka bir araç.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.