Buda yanarsa...
Buda yanarsa...
Ben dedim, burdayım.Akia alınmasın diyenler nerde
Çok normal burası o kadar sıcakki anlatamam. 5 dklık otobüs durağına çıkana kadar 1 kilo eridim terdenBuda yanarsa...
M3191. Şu an boş bir şekilde Avcılar'a doğru ilerliyor. Neyse ki yanmadan müdahale edilmiş.
Tamda aracı bulmaya çalışıyordum teşekkür ederim. Bahaneyle garajda yatan araçlara bakmış oldum yolda olmasını tahmin etmiyordum. Tüm arızalar neredeyse hararet. Capacitylerde artık hararet artmaya başlamış maalesefM3191. Şu an boş bir şekilde Avcılar'a doğru ilerliyor. Neyse ki yanmadan müdahale edilmiş.
Benim hatam hikayeyi sonuna kadar izleseymişim zaten dumanlar anlık kayboluyormuş araç belli oluyormuş my badTamda aracı bulmaya çalışıyordum teşekkür ederim. Bahaneyle garajda yatan araçlara bakmış oldum yolda olmasını tahmin etmiyordum. Tüm arızalar neredeyse hararet. Capacitylerde artık hararet artmaya başlamış maalesef
Hangi araçlar yatıyormuş garajdaTamda aracı bulmaya çalışıyordum teşekkür ederim. Bahaneyle garajda yatan araçlara bakmış oldum yolda olmasını tahmin etmiyordum. Tüm arızalar neredeyse hararet. Capacitylerde artık hararet artmaya başlamış maalesef
Yaklaşık 52 tane Capacity metrobüs. Bir kısmına görev verilmemiş bir kısmı arıza yemiş. Bir kısmı da hararet yapmış. Sadece Edirnekapı garajı. Avcılarda da ekstra 14-15 tane varHangi araçlar yatıyormuş garajda
Biri mezarligin icindeYaklaşık 52 tane Capacity metrobüs. Bir kısmına görev verilmemiş bir kısmı arıza yemiş. Bir kısmı da hararet yapmış. Sadece Edirnekapı garajı. Avcılarda da ekstra 14-15 tane var
Ekli dosyayı görüntüle 74891
Yurtdışından gelme ne olacakHemse hristiyan mezarligin hristiyqn olmus capacity
Ben Otokar gordum gecen hriastiyan mezarliginda vercelldeİT
Yurtdışından gelme ne olacak
Ayna ,sinyal gibi parçaları yan sanayi alıyorlar , motorun parçaları her zaman orijinaldir.Yan sanayi kullana kullana ayarlarını bozmuşlar
Yok hocam öyle değil aracı dini değil kral yoldan çıkarttılara manasıylaAyna ,sinyal gibi parçaları yan sanayi alıyorlar , motorun parçaları her zaman orijinaldir.
Citaro'lar çoğu zaman yatıyorlar.Hangi araçlar yatıyormuş garajda
Citarolar bir dönem yatmışlardı diye hatırlıyorum sene 2016 mıydı arkadaşlar yani baya baya 6 ay mı 1 sene mi ne yatırmışlardı eski sitede bunun muhabbeti dönüyordu meselaCitaro'lar çoğu zaman yatıyorlar.
Hristiyanlar insan değil mi neden öyle diyorsunİT
Yurtdışından gelme ne olacak
Otokar'lardan sonra bir süre yedek araç muamelesi gördüler.Citarolar bir dönem yatmışlardı diye hatırlıyorum sene 2016 mıydı arkadaşlar yani baya baya 6 ay mı 1 sene mi ne yatırmışlardı eski sitede bunun muhabbeti dönüyordu mesela
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.