98E'de binmiştim son kez buna yaBaşakşehir'de İETT'ye ait Temsa Avenue LF CNG marka araç, bugün yanarak kullanılamaz hale gelmiş. Aracın kodu T-1002.

98E'de binmiştim son kez buna yaBaşakşehir'de İETT'ye ait Temsa Avenue LF CNG marka araç, bugün yanarak kullanılamaz hale gelmiş. Aracın kodu T-1002.
Aracı çeken çekici de bariyerlere sürterek kaza yapmış.M3116 Haliç Köprüsü'nde kaza yapmış.Ekli dosyayı görüntüle 70639Ekli dosyayı görüntüle 70642
Capacity'ler Citaro'lardan çok daha yeni otobüsler ancak metrobüs yoruyor araçları. Atıyorum Capacity 15F hattında çalışsa Citaro G'ler metrobüste çalışsa Citaro'lar 1-2 sene önce muhtemelen emekliye ayrılmışlardı.Capacity'ler çok yaşlandı. İçlerinde 20 yaşına girecek olanlar var
Bildiğim kadarıyla en eski Citaro G'ler 2006 , Capacity'ler 2007 modelCapacity'ler Citaro'lardan çok daha yeni otobüsler ancak metrobüs yoruyor araçları. Atıyorum Capacity 15F hattında çalışsa Citaro G'ler metrobüste çalışsa Citaro'lar 1-2 sene önce muhtemelen emekliye ayrılmışlardı.
Bunun sayfası hangisi acabaKaza değil yangın
Yeni açıldı oraya gelebilirsinizBunun sayfası hangisi acaba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.