Eskiden Kartal'a kadar da gidiyormuş sanırım.Neden google Sabancı Üniversitesi- Kartal diye gösteriyor? Nedern tabelada -1 vardı o zaman? Kafamda deli sorular. KM28 e de baktım karıştırmış olabilir miyim diye daha da kafam karıştı
Vay be google yalan söylemiyormuş acaba kaç tane kartal hattı kısaldı. Eski ankara cad deparı olabilir aslında ama siteden kaldırılmış öyle bir şey vardı diye hatırlıyorumBu güzergahlardan bir tanesidir.Ekli dosyayı görüntüle 74957
Evet doğrudur.Eskiden Kartal'a kadar da gidiyormuş sanırım.
Biraz araştırma sonucunda buldum kısaltılmadan önceki halini. https://www.haberturk.com/iett-sefer-saatleri/KM18-otobus-kalkis-saatleri-ve-duraklariEskiden Kartal'a kadar da gidiyormuş sanırım.
Bu 15 seferlerinin nereye gitiği meçhul. Depar güzergahlar da gözükmüyorlar
Hafta içi 253 sefer ??Ekli dosyayı görüntüle 75391
2026 da İETT web sitesinden sorumlu ekibe farklı bir sektör buldurmak istiyorum
Çifteçınarlar da olmasın, Meydandan sağa dönüp dosdoğru Şahinkaya'ya çıksın?Hayır kesinlikle bozulmam sevgili Vural, bu fikir iyiymiş hatta. Ben Dereseki köyüne kadar giden fazla yolcu görmüyorum (kaç defa son durağına kadar yolculuk yaptım) en baba Ortaçeşme’ye kadar kalabalık oluyor, sonrası bomboş. Bence 15BK hattında 3 araçtan biri Dereseki’ye gitmeli. Yani 8 dakikada bir sefer olduğunu düşünürsek her 24 dakikada bir Dereseki gibi bir köyden araç kalkacak, bu bence müthiş ve yeterli. Çünkü Libadiye-Göztepe taraflarına Kavacık ve Beykoz’un içinden çok yolcu oluyor ve hat körüklü araç istiyorum diye bağırıyor.
Yine yanlış yazılmış. Saatlerde dakika kısmındaki sıfırlar okunmuyor. 21.00'de şeklinde olmalıydı.Ekli dosyayı görüntüle 75401
Dün İlk defa bu kadar samimi bir dille yazılmış bir duyuru gördüm. 21:00’da yı da doğru yazması daha da şaşırttı
Bir düzensizlik de burada var. B5277'ye tire eklenmişken yandaki B5124 tiresiz ve İETT yazısı beyaz rengiyle duruyor.B5277 / 147 Şahintepe İGTOT-Avcılar Cihangir Mah.
Bugüne kadar çektiğim en kaliteli fotoğraf.Ekli dosyayı görüntüle 75406
İETT’de sarının üstüne beyaz yazı yok diye biliyorum (kapı kodlarında)Sarının üzerine beyaz çok kötü oluyor okunmuyor neredeyse
Kapıkodlarından bahsetmiyoruz logoyu diyoruzİETT’de sarının üstüne beyaz yazı yok diye biliyorum (kapı kodlarında)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.