C-1760'a da aynı şey olmuştu. Araç arızalı diye yola yağ döküyordu.
Hatta fotoğrafını bile çekmiştim. Araç şu anda aktif olarak çalışıyor bu arada.
Hatta fotoğrafını bile çekmiştim. Araç şu anda aktif olarak çalışıyor bu arada.
Geçenlerde bindiğim Citaro'nun duracak düğmesi yoktuBugün 78F’de bindiğim M-4760 nolu aracın 3.kapısının duracak yazısının sağdan sola doğru ters yazılmış olduğunu gördüm.Daha önce de 78C hattında çalışırken M-4695 nolu araçta görmüştüm.Onun da 3. ya da 4.kapısında terslik vardı.
Aracın anonsları çalışıyordu. Bahçelievler durağında Bahçelievler diyordu ama ******** şeklinde yazdı.
Bir tuhafı da bana olmuştu. Şoför kendi ekranını yolcu bilgilendirme ekranına yansıtmıştı 79Y'deyken. Sonra da araç arızalandı herkesi indirmişlerdi
Bunlar araç son durağına yaklaşırken çıkıyor normalde.
146 hattında bu seneye kadar bu duraktan hemen sonra bu anons yapılıyordu.Bunlar araç son durağına yaklaşırken çıkıyor normalde.
Bir de bazı durakların ismi çok uzunsa anons edilmiyor. Mesela, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği durağı
O anons bir ara değiştiydi146 hattında bu seneye kadar bu duraktan hemen sonra bu anons yapılıyordu.
"İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri. Sayın yolcularımız, otobüste herhangi bir yere tutunmadan telefonla ilgilenerek yolculuk yapmak, sizin ve diğer yolcuların can güvenliğini tehlikeye atacağı için tutunarak yolculuk etmeniz önem arz etmektedir. Bir sonraki durak Küçükçekmece (E-5)."
bu belediye otobüsümü özel halk otobüsümü?Benim burda takıldığım olay kafasına göre araç bozuldu diyip seferi iptal edebiliyorlar mı? O zaman iptal edilen seferlere ne kadar inanmamız gerek
ÖHO. Şoföre ağır ceza verilmişbu belediye otobüsümü özel halk otobüsümü?
parayı aldı ya tabii milleti bırakır. Yolcuyada sigara dumanı gelmiyor.
Yuh,Bunlar araç son durağına yaklaşırken çıkıyor normalde.
Bir de bazı durakların ismi çok uzunsa anons edilmiyor. Mesela, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği durağı
Bence şoförün tek hatası tavrı ve arızalı diyip yolcuları indirmesi. Yoksa sigara içsinler yani ne zararı var saatlerce direksiyon sallıyorlar. Yolcu uyarınca da pardon diyip söndürürsün. Boşuna mesleğinden olduparayı aldı ya tabii milleti bırakır. Yolcuyada sigara dumanı gelmiyor.
İstanbul ne değişik memleket.
Adam belki o gün birşeye kızgın işindenmi oldu.Bence şoförün tek hatası tavrı ve arızalı diyip yolcuları indirmesi. Yoksa sigara içsinler yani ne zararı var saatlerce direksiyon sallıyorlar. Yolcu uyarınca da pardon diyip söndürürsün. Boşuna mesleğinden oldu
İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), sosyal medyada sürüş esnasında sigara içtiği görüntüleri paylaşılan bir özel halk otobüsü şoförü hakkında idari işlem başlatıldığını ve sürücü sertifikasının iptal edildiğini duyurdu.Adam belki o gün birşeye kızgın işindenmi oldu.
Para cezası+sertifika iptali niye yaparsın ki...,İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), sosyal medyada sürüş esnasında sigara içtiği görüntüleri paylaşılan bir özel halk otobüsü şoförü hakkında idari işlem başlatıldığını ve sürücü sertifikasının iptal edildiğini duyurdu.
İETT Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, söz konusu olayın Öztaş Ulaşım AŞ’ye ait bir özel halk otobüsünde meydana geldiği, olayın ardından ilgili şoförün toplu ulaşım aracı sürüş sertifikasına el konularak sertifikanın iptal edildiği ifade edildi.
“CEZAİ YAPTIRIM UYGULANACAK”
Açıklamada, olayın ardından İETT'nin Özel Taşımacılık Ulaşım Kurulu’nda ayrıca cezai yaptırım uygulanacağı belirtildi. Konuyla ilgili süreçlerin sürdüğü bildirildi.
İETT, açıklamasını “her seferinde daha iyiye hedefiyle” İstanbul halkına güvenli ve kaliteli toplu ulaşım hizmeti sunmaya kararlılıkla devam ettiklerini vurgulayarak sonlandırdı.
kaynak: cumhuriyet.com.tr/turkiye/iett-surus-sirasinda-sigara-icen-soforun-sertifikasini-iptal-etti-2416967
Bu İstanbulda Otobüse Binenlere noluyorsa biranda değişiyorlar. Şöför Alkol Tüketmiyor Sadece Sigara içiyor yahu Ne İstedin adamdan. Adam evine ekmek götürüyorduPara cezası+sertifika iptali niye yaparsın ki...,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.