Dosyanın erişimi kesilmiş sanırım. Düzeltip ilgili başlığa tekrar atacağım.Bu dosyanın tamamını bir yerde paylaşmıştınız da bulamıyorum rica etsem tekrar atar mısınız?
Dosyanın erişimi kesilmiş sanırım. Düzeltip ilgili başlığa tekrar atacağım.Bu dosyanın tamamını bir yerde paylaşmıştınız da bulamıyorum rica etsem tekrar atar mısınız?
Aynı durum hafta sonu 38 hattında çalışan A-9 bölgesi araçları için de geçerli. Hepsinin altında Beyazıt yazıyor. Aksaray yazan göremedim.Dün gördüğüm A-177'nin 92B tabelasında altta "Beyazıt" yazıyordu
Yine klasik en sevdiğim yer olan en arka cam kenarına geçeyim dedim. Şu sticker yapıştırılmış27T B-256 Temsasına aktardım
Eğlence olsun diye yapmıyorlarsa bir şey bilmiyorum . 45 niye yapmazlar ki ? Sanki 16:51 den sonra 9 dakikada bir çalışıyormuş diye düşündüm baktım 25 dakikada bire çıkıyor. İlginç
50 olsa ne farkeder ki ? Yine saçma bir saat . Aradaki saat farkını niye düşünmezler acaba bi 10 dakika bi 20 bi 25Her zaman 1 dakika önce kalktıkları için onu hesaplamışlar![]()
36V icin ozenle yapilan arac secimi gibiHayır bence 1’den 60 kadar olan sayıları bir kağıda yazıp , gözler kapalı bir biçimde kağıtta ellerini gezdiriyorlar. Aklıma başka bir yol gelmiyor![]()
İllaki teknik bir nedeni vardır. Yine de ilginç göründüğü gerçeğini değiştirmiyor.
Eski Edirne asfaltı üzerindeki Trafik kazası nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Vezneciler Yenimahalle metro yönüne doğru Mescid-i selam durağı durağından güzergahtan çıkarak Baştabya durağı durağından güzergaha girecektir (20:32) | Eski Edirne asfaltı üzerindeki Trafik kazası nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Vezneciler Yenimahalle metro yönüne doğru Mescid-i selam durağı durağından güzergahtan çıkarak Baştabya durağı durağından güzergaha girecektir. (20:25) | İski Çalışması nedeniyle değişen Eski Edirne Asfaltı güzergahımız normale dönmüştür. (17:44) | Beşyüzevler Viaport üzerindeki Yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Eminönü Edirnekapı yönüne doğru Cumhuriyet mahallesi durağından güzergahtan çıkarak Sağmalcılar Anadolu lisesi durağı durağından güzergaha girecektir. (16:51) | Eski Edirne Asfaltı üzerindeki İşki çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri ÇİMEN CAMİ yönüne doğru İvat Turan İÖO. durağından güzergahtan çıkarak İBRAHİM YILDIZ durağından güzergaha girecektir. (10:41)Bizim bu Park Ada durağında 36V yi gördüm dedim noluyor güzergahı değişmiş
Evet , trafikten kaçmak için Cevatpaşa tarafından geçiyor . Bugün Otobüs34’te %57 trafik olduğu yazıyordu . YALANBizim bu Park Ada durağında 36V yi gördüm dedim noluyor güzergahı değişmiş
%57 GenelEvet , trafikten kaçmak için Cevatpaşa tarafından geçiyor . Bugün Otobüs34’te %57 trafik olduğu yazıyordu . YALAN
Bir türlü gidemedim .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.