Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de gece vakti 79K'de çalışan T1078' i götürmüştüm Kayaşehir'den Yenibosna'ya.Şoför ve araç 79GE'den gelmiş.Araçta tek ben vardım.15.Bölgenin sonrasını bilmiyordu.

Dün gördüğüm A-177'nin 92B tabelasında altta "Beyazıt" yazıyordu
Aynı durum hafta sonu 38 hattında çalışan A-9 bölgesi araçları için de geçerli. Hepsinin altında Beyazıt yazıyor. Aksaray yazan göremedim.

27T B-256 Temsasına aktardım
Yine klasik en sevdiğim yer olan en arka cam kenarına geçeyim dedim. Şu sticker yapıştırılmış

IMG_20250814_151722.jpg

Bizim bu Park Ada durağında 36V yi gördüm dedim noluyor güzergahı değişmiş
Eski Edirne asfaltı üzerindeki Trafik kazası nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Vezneciler Yenimahalle metro yönüne doğru Mescid-i selam durağı durağından güzergahtan çıkarak Baştabya durağı durağından güzergaha girecektir (20:32) | Eski Edirne asfaltı üzerindeki Trafik kazası nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Vezneciler Yenimahalle metro yönüne doğru Mescid-i selam durağı durağından güzergahtan çıkarak Baştabya durağı durağından güzergaha girecektir. (20:25) | İski Çalışması nedeniyle değişen Eski Edirne Asfaltı güzergahımız normale dönmüştür. (17:44) | Beşyüzevler Viaport üzerindeki Yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Eminönü Edirnekapı yönüne doğru Cumhuriyet mahallesi durağından güzergahtan çıkarak Sağmalcılar Anadolu lisesi durağı durağından güzergaha girecektir. (16:51) | Eski Edirne Asfaltı üzerindeki İşki çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri ÇİMEN CAMİ yönüne doğru İvat Turan İÖO. durağından güzergahtan çıkarak İBRAHİM YILDIZ durağından güzergaha girecektir. (10:41)

Bizim bu Park Ada durağında 36V yi gördüm dedim noluyor güzergahı değişmiş
Evet , trafikten kaçmak için Cevatpaşa tarafından geçiyor . Bugün Otobüs34’te %57 trafik olduğu yazıyordu . YALAN 😭
Bir türlü gidemedim .

Geri
Üst Alt