Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Screenshot_20250730_125700_OtobsmNerede.png

Bence saçma bi iptal . Yani ne demiş olabilirde , otobüsü bırakıp gidecek kadar sinirlenebilirsin / üzülebilirsin ?
Sabah akşam bizim hatta bulunan şoförlere aklınızın alamayacağı yaratıcılıkta küfürler ediliyor ama adamlar gayet sakin gözüküyor :D
Bir iki tanesini dm'ye yazsana merak ettim şimdi,
Konudan uzaklaşmamak adına da şunu diyeyim,
Bu şoför tiplemesi de bayan olursa ancak böyle bir şey olabilir, ha belki şoför kadının lafına bozuldu, sağa çekti, kontağı kapattı,

Hangi olasılık mantıklıysa siz seçin

Oo elleme iyi olmuş. ELLEME İYİ OLMUŞ... Keşke benim yerime de bassaydı küfürü hakareti hem şoföre hem irfana. Bu şoförler değil miydi normal hatların kapanmasını tepkiyle karşılayan halka aktarma yapacaksınız diyen...

Bi kere bayan değil. KADIN. İkincisi ise kadın küfür etti ama neden etti niçin etti. Bi kere olsun sorumluluk alın belaları. Asker emeklisi aldınız başımıza müdür ettiniz sonuç ortada. Küfür etmeyen kim var. Hiç mi kulaklarınız çınlamıyor. 2024'ten beri ben dahil herkes hemen hemen hergün ediyor nedir bu seferlerin hali böyle.
Şöförler mi müdürü seçiyo Allah aşkına

Şöferlöre irfan yüzünden hiç bir laf söylemeyiz bende şöför olsam sağçekerim zaten hava sıcak kim olursa olsun şöförlere hakaret edilmmemeli
Halk şoförlere derken nerde bu normal hatlar derken şoförler diyordu ki aktarma yapacaksınız... Yani normal karşılıyorlardı. İyi de bu işin buraya geleceği belliydi.

Tamam ne desinler biz iettye başkaldırıyoruz eski hatları devam ettireceğizmidrsinler
Desinler. Talep varsa da seferleri arttırırlar. İETT şöförlüğe teşvik etmek adına kişinin kendisine otobüs alıp eğitimini İETT’nin vereceği bir sistem düzenlemelidir. Bu yöntemle ÖHO’lar da asimile edilmeli, çift başlılık azaltılmalıdır.

Geri
Üst Alt