b-2xx serisinden yeni kasa conectoya bindim. normalde yan tabelada insanların önem addedikleri duraklar yazar. bundaki yan tabelada durduğu bütün durakları gösteriyordu.
Dibinde amazon deri osb gibi yapılar barındırdığından mütevellit133Ş - > Yoğun Trafik nedeniyle araçlarımız ÇAĞDAŞKENTSAĞLIKOCAĞI kalkışlı seferlerine 15 dakika ve üzeri rötarlı hareket etmektedir. (19:18)
Şekerpınar Mc Donald'sta çok trafiğe takılıyor.
Şekerpınar içine girmeden Turgut Özal Bulvarı üzerinden arka yoldan Çağdaşkente geçebilir.Dibinde amazon deri osb gibi yapılar barındırdığından mütevellit
133Ş şifa’da talep mi görüyor? Bilmiyordım sağolunŞekerpınar içine girmeden Turgut Özal Bulvarı üzerinden arka yoldan Çağdaşkente geçebilir.
Şifa Mahallesi halkı Çağdaşkent durumundan şikayetçi Çağdaşkent ve Şekerpınar yolcularından dolayı araçlar Şifa Mahallesine geldiğinde paket oluyor. Şifa Mahallesinden kalkmasını istiyorlar.
Evet ama bu güzergah artık işlevsel değil. Altkaynarcaya giden kaç Şifalı var? Yok denecek kadar az. Tersane Köprüsünden sonra Kaynarca - Tavşantepe Metro - Pendik Köprüsü - Pendik YHT - Kartal olabilir.133Ş şifa’da talep mi görüyor? Bilmiyordım sağolun
inşallah lojmanların oradaki alt geçitten geçmiyordur. O alt geçide giden viraj bayağı sıkıntılı bir yer, özellikle yağmurda araçların kazaya karışma ihtimali yüksekEvet ama bu güzergah artık işlevsel değil. Altkaynarcaya giden kaç Şifalı var? Yok denecek kadar az. Tersane Köprüsünden sonra Kaynarca - Tavşantepe Metro - Pendik Köprüsü - Pendik YHT - Kartal olabilir.
Yada Tersane Köprüsünden Sahilyolunu takip edip Pendik Halk Pazarı - Mostar Köprüsü - Gonca Sokak - Pendik YHT - Kartal - Kartal Metro son durak olabilir.
O yolu 17B deki Körüklü İkarusları, O345K, Karsan Körüklüler bile canavar gibi geçiyordu.inşallah lojmanların oradaki alt geçitten geçmiyordur. O alt geçide giden viraj bayağı sıkıntılı bir yer, özellikle yağmurda araçların kazaya karışma ihtimali yüksek
O yolda tır kamyon nüfusu yüksek ve hızlı alınan bir viraj gözlemlediğim kadarıylaO yolu 17B deki Körüklü İkarusları, O345K, Karsan Körüklüler bile canavar gibi geçiyordu.
Asıl meseleye parmak bastın işte. O yolda tır ve kamyon neden fazla? Sahilyolunu kullanan çok sayıda tır ve kamyon var. Belirli saatler dışında kullanmaları yasaklanmalı.O yolda tır kamyon nüfusu yüksek ve hızlı alınan bir viraj gözlemlediğim kadarıyla
Şimdi de görev listesinde 17:00 Arnavutköy görevi olmayan ama hattın yolunu izleyen aracı bekliyorum bakalım ışıkları açık olarak mı gelecek. Resmen hayalet otobüs bekliyorumOtobüsüm Nerede uygulaması yine mangal pişiriyor. 4 dk var diye çıktığım otobüsün konumuna bakınca araç buradan geçeli 30 dk olmuş ve sabahattin zaim üniversitesine ulaşmış
Ekli dosyayı görüntüle 86073
Hocam duraklarda aracı sembol eden siyah noktaya tıklayın ve son konumunun saat kaçta alındığına bakın ben böyle yapardımOtobüsüm Nerede uygulaması yine mangal pişiriyor. 4 dk var diye çıktığım otobüsün konumuna bakınca araç buradan geçeli 30 dk olmuş ve sabahattin zaim üniversitesine ulaşmış
Ekli dosyayı görüntüle 86073
Evet bu şekilde anladım aracın buradan geçeli uzun zaman olduğunu. Sinyali güncel fakat uygulama yanlış gösteriyorHocam duraklarda aracı sembol eden siyah noktaya tıklayın ve son konumunun saat kaçta alındığına bakın ben böyle yapardım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.