133KT'de ilk defa böyle bir duyuru gördüm.
bir gün sizde böyle bir duyuru göreceksiniz avrupa yakasındakiler
Bunu görmüştüm ben 4-5 kere133KT'de ilk defa böyle bir duyuru gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 84334
76O -> Güzergahımızdaki trafik yoğunluğu normale dönmüştür. Araçlarımız planlı sefer saatlerine göre hareket edecektir. (22:39) |Bunu görmüştüm ben 4-5 kere
tarayıcınız ggüzelmiş76O -> Güzergahımızdaki trafik yoğunluğu normale dönmüştür. Araçlarımız planlı sefer saatlerine göre hareket edecektir. (22:39) |
Ekli dosyayı görüntüle 84336
Teşekkür ederim. Microsoft Edgetarayıcınız ggüzelmiş
ben eedgeyi kullanıyordum webkit tabanlıyken daha güzel bir tarayıcı idi benceTeşekkür ederim. Microsoft Edge
Bu hemen hemen 133M hariç tüm hatlarda var. 133Ş, 133TM, 130Ş ve 500T hatlarında133KT'de ilk defa böyle bir duyuru gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 84334
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.