Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_4472.jpeg

Anadolu yakasını bilmediğimden soruyorum KM13 uzatılmış/kısaltılmış olabilme ihtimali var mı
Ekli dosyayı görüntüle 84033

KM’NİN RESMİ AÇILIMI KARTAL METROYMUŞ??!? HAT KARTAL METROYA GİTMİYOR?!?
Doğru tahmin etmişim. Hat ilk önce 31 Mart 2016'da Kartal Metro olarak açılmış. Sonra da güzergahı değiştirilmiş

Ekran görüntüsü 2025-09-30 195722.png

Doğru tahmin etmişim. Hat ilk önce 31 Mart 2016'da Kartal Metro olarak açılmış. Sonra da güzergahı değiştirilmiş

Ekli dosyayı görüntüle 84138
KM12 NEDEN CEVİZLİ’DEN KISALTILMIŞ??? EĞER CEVİZLİ OLMAYA DEVAM ETSEYDİ BAYAĞI YOLCU ÇEKERDİ

Bir de tahaffuzhane caddesinden nasıl kalkış yapmış 2 ay boyunca çok şaşırdım açıkçası. Marina sonrası hemde

M4 metrosu Tavşantepe'ye uzatıldığında birkaç yeni açılan KM hatları , Pendik YHT'deki yeni peronlara taşınmıştı. Ondandır KM13,KM37,KM26 gibi hatların halen KM li hat koduyla çalışması.

M4 metrosu Tavşantepe'ye uzatıldığında birkaç yeni açılan KM hatları , Pendik YHT'deki yeni peronlara taşınmıştı. Ondandır KM13,KM37,KM26 gibi hatların halen KM li hat koduyla çalışması.
km13'ün metro entegre kalması doğru bence. tuzla-pendik dolmuşundan üstün noktalarından biri

km13'ün metro entegre kalması doğru bence. tuzla-pendik dolmuşundan üstün noktalarından biri
İETT biraz halkın sesini dinlese , yeni tren alımlarıyla hem paradan hem trafikten kurtulacak da dinlemiyorlar ki. Kaç senedir m4 , bir 4 bir 8 çalışıyor.

İETT biraz halkın sesini dinlese , yeni tren alımlarıyla hem paradan hem trafikten kurtulacak da dinlemiyorlar ki. Kaç senedir m4 , bir 4 bir 8 çalışıyor.
raylı sistemden iett artık büyük ölçüde sorumlu değil. pazar yılar sonra bindim hep 8-8 8-8 çalışıyordu

Geri
Üst Alt