çağlayanda hallederlerben ahmet yesevide kurşunlanmasını bekliyorum
çağlayanda hallederlerben ahmet yesevide kurşunlanmasını bekliyorum
hep Kadıköy Metro(su) sanardımEkli dosyayı görüntüle 84033
KM’NİN RESMİ AÇILIMI KARTAL METROYMUŞ??!? HAT KARTAL METROYA GİTMİYOR?!?
benim kalbimde hep öyle kalacakhep Kadıköy Metro(su) sanardım
Anadolu yakasını bilmediğimden soruyorum KM13 uzatılmış/kısaltılmış olabilme ihtimali var mıEkli dosyayı görüntüle 84033
Bizim hatlar böyle hocam . Birine yazarlar diğerinde olmaz alışın benceEkli dosyayı görüntüle 84055
Ekli dosyayı görüntüle 84056
76B’de çalışmanın detayı şu an yokken 76O’da var. 147’de ise hiç yok bilgi.
Anadolu yakasını bilmediğimden soruyorum KM13 uzatılmış/kısaltılmış olabilme ihtimali var mı
Doğru tahmin etmişim. Hat ilk önce 31 Mart 2016'da Kartal Metro olarak açılmış. Sonra da güzergahı değiştirilmişEkli dosyayı görüntüle 84033
3 ay sonra 21 Haziran 2016'da Deniz Harp Okulu'na uzatılmışDoğru tahmin etmişim. Hat ilk önce 31 Mart 2016'da Kartal Metro olarak açılmış. Sonra da güzergahı değiştirilmiş
Ekli dosyayı görüntüle 84138
Bilmiyorum. 130A’nın kısaltılmış hali olabilir ama bu hattın dolmuş karşılığı tuzla’nın en eski dolmuş hatlarından.Anadolu yakasını bilmediğimden soruyorum KM13 uzatılmış/kısaltılmış olabilme ihtimali var mı
KM12 NEDEN CEVİZLİ’DEN KISALTILMIŞ??? EĞER CEVİZLİ OLMAYA DEVAM ETSEYDİ BAYAĞI YOLCU ÇEKERDİDoğru tahmin etmişim. Hat ilk önce 31 Mart 2016'da Kartal Metro olarak açılmış. Sonra da güzergahı değiştirilmiş
Ekli dosyayı görüntüle 84138
km13'ün metro entegre kalması doğru bence. tuzla-pendik dolmuşundan üstün noktalarından biriM4 metrosu Tavşantepe'ye uzatıldığında birkaç yeni açılan KM hatları , Pendik YHT'deki yeni peronlara taşınmıştı. Ondandır KM13,KM37,KM26 gibi hatların halen KM li hat koduyla çalışması.
İETT biraz halkın sesini dinlese , yeni tren alımlarıyla hem paradan hem trafikten kurtulacak da dinlemiyorlar ki. Kaç senedir m4 , bir 4 bir 8 çalışıyor.km13'ün metro entegre kalması doğru bence. tuzla-pendik dolmuşundan üstün noktalarından biri
raylı sistemden iett artık büyük ölçüde sorumlu değil. pazar yılar sonra bindim hep 8-8 8-8 çalışıyorduİETT biraz halkın sesini dinlese , yeni tren alımlarıyla hem paradan hem trafikten kurtulacak da dinlemiyorlar ki. Kaç senedir m4 , bir 4 bir 8 çalışıyor.
Tabelası düzelmemiş. Bugün de 79FY yazıyordu. Hatta bir şey daha fark ettim. Sol tarafında yeşil çıta varken sağ tarafında yok.98 -> A-1853
Arka Hat tabelasında 79FY yazıyordu. Bakırköy'de gördüm.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.