Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
133Ş - > Yoğun Trafik nedeniyle araçlarımız ÇAĞDAŞKENTSAĞLIKOCAĞI kalkışlı seferlerine 15 dakika ve üzeri rötarlı hareket etmektedir. (19:18)

Şekerpınar Mc Donald'sta çok trafiğe takılıyor.

133Ş - > Yoğun Trafik nedeniyle araçlarımız ÇAĞDAŞKENTSAĞLIKOCAĞI kalkışlı seferlerine 15 dakika ve üzeri rötarlı hareket etmektedir. (19:18)

Şekerpınar Mc Donald'sta çok trafiğe takılıyor.
Dibinde amazon deri osb gibi yapılar barındırdığından mütevellit

Dibinde amazon deri osb gibi yapılar barındırdığından mütevellit
Şekerpınar içine girmeden Turgut Özal Bulvarı üzerinden arka yoldan Çağdaşkente geçebilir.
Şifa Mahallesi halkı Çağdaşkent durumundan şikayetçi Çağdaşkent ve Şekerpınar yolcularından dolayı araçlar Şifa Mahallesine geldiğinde paket oluyor. Şifa Mahallesinden kalkmasını istiyorlar.

Şekerpınar içine girmeden Turgut Özal Bulvarı üzerinden arka yoldan Çağdaşkente geçebilir.
Şifa Mahallesi halkı Çağdaşkent durumundan şikayetçi Çağdaşkent ve Şekerpınar yolcularından dolayı araçlar Şifa Mahallesine geldiğinde paket oluyor. Şifa Mahallesinden kalkmasını istiyorlar.
133Ş şifa’da talep mi görüyor? Bilmiyordım sağolun

133Ş şifa’da talep mi görüyor? Bilmiyordım sağolun
Evet ama bu güzergah artık işlevsel değil. Altkaynarcaya giden kaç Şifalı var? Yok denecek kadar az. Tersane Köprüsünden sonra Kaynarca - Tavşantepe Metro - Pendik Köprüsü - Pendik YHT - Kartal olabilir.

Yada Tersane Köprüsünden Sahilyolunu takip edip Pendik Halk Pazarı - Mostar Köprüsü - Gonca Sokak - Pendik YHT - Kartal - Kartal Metro son durak olabilir.

Evet ama bu güzergah artık işlevsel değil. Altkaynarcaya giden kaç Şifalı var? Yok denecek kadar az. Tersane Köprüsünden sonra Kaynarca - Tavşantepe Metro - Pendik Köprüsü - Pendik YHT - Kartal olabilir.

Yada Tersane Köprüsünden Sahilyolunu takip edip Pendik Halk Pazarı - Mostar Köprüsü - Gonca Sokak - Pendik YHT - Kartal - Kartal Metro son durak olabilir.
inşallah lojmanların oradaki alt geçitten geçmiyordur. O alt geçide giden viraj bayağı sıkıntılı bir yer, özellikle yağmurda araçların kazaya karışma ihtimali yüksek

inşallah lojmanların oradaki alt geçitten geçmiyordur. O alt geçide giden viraj bayağı sıkıntılı bir yer, özellikle yağmurda araçların kazaya karışma ihtimali yüksek
O yolu 17B deki Körüklü İkarusları, O345K, Karsan Körüklüler bile canavar gibi geçiyordu.

O yolda tır kamyon nüfusu yüksek ve hızlı alınan bir viraj gözlemlediğim kadarıyla
Asıl meseleye parmak bastın işte. O yolda tır ve kamyon neden fazla? Sahilyolunu kullanan çok sayıda tır ve kamyon var. Belirli saatler dışında kullanmaları yasaklanmalı.

36AY'nin 19:30 seferini 2 araç yapmış gözüküyor? Aktif olarak A3124'ü gördüm diğer aracı bilmiyorum

Ekran görüntüsü 2025-10-09 223459.png

Ekran görüntüsü 2025-10-09 223456.png

Otobüsüm Nerede uygulaması yine mangal pişiriyor. 4 dk var diye çıktığım otobüsün konumuna bakınca araç buradan geçeli 30 dk olmuş ve sabahattin zaim üniversitesine ulaşmış

Ekli dosyayı görüntüle 86073
Şimdi de görev listesinde 17:00 Arnavutköy görevi olmayan ama hattın yolunu izleyen aracı bekliyorum bakalım ışıkları açık olarak mı gelecek. Resmen hayalet otobüs bekliyorum

Screenshot_2025-10-14-17-41-25-475_com.android.chrome.jpg

Otobüsüm Nerede uygulaması yine mangal pişiriyor. 4 dk var diye çıktığım otobüsün konumuna bakınca araç buradan geçeli 30 dk olmuş ve sabahattin zaim üniversitesine ulaşmış

Ekli dosyayı görüntüle 86073
Hocam duraklarda aracı sembol eden siyah noktaya tıklayın ve son konumunun saat kaçta alındığına bakın ben böyle yapardım

Hocam duraklarda aracı sembol eden siyah noktaya tıklayın ve son konumunun saat kaçta alındığına bakın ben böyle yapardım
Evet bu şekilde anladım aracın buradan geçeli uzun zaman olduğunu. Sinyali güncel fakat uygulama yanlış gösteriyor

Geri
Üst Alt