133KT'de ilk defa böyle bir duyuru gördüm.
bir gün sizde böyle bir duyuru göreceksiniz avrupa yakasındakiler
Bunu görmüştüm ben 4-5 kere133KT'de ilk defa böyle bir duyuru gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 84334
76O -> Güzergahımızdaki trafik yoğunluğu normale dönmüştür. Araçlarımız planlı sefer saatlerine göre hareket edecektir. (22:39) |Bunu görmüştüm ben 4-5 kere
tarayıcınız ggüzelmiş76O -> Güzergahımızdaki trafik yoğunluğu normale dönmüştür. Araçlarımız planlı sefer saatlerine göre hareket edecektir. (22:39) |
Ekli dosyayı görüntüle 84336
Teşekkür ederim. Microsoft Edgetarayıcınız ggüzelmiş
ben eedgeyi kullanıyordum webkit tabanlıyken daha güzel bir tarayıcı idi benceTeşekkür ederim. Microsoft Edge
Bu hemen hemen 133M hariç tüm hatlarda var. 133Ş, 133TM, 130Ş ve 500T hatlarında133KT'de ilk defa böyle bir duyuru gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 84334
Araç o kadar fazla sola yatıktı ki inerken fark etmedim kaldırımdan düşer gibi düşüyordum. Dizlerim titrediA-1682 98KM'ye İkitelli Garajından bindim. Araçta 1 kişi bile yoktu binerken sanki İkitelli Garajından kalkmış gibiydi. İkitelli Garajı ve Atatürk Mahallesi duraklarında doldu bile araç
Kalabalıktan mı yatık ? Yoksa arıza mı ?Araç o kadar fazla sola yatıktı ki inerken fark etmedim kaldırımdan düşer gibi düşüyordum. Dizlerim titredi
Ekli dosyayı görüntüle 85178
Arıza olabilir çok kalabalık değildi. Aracında ikitelli garajına boş gelme sebebi garajdan kalkmış ciddenKalabalıktan mı yatık ? Yoksa arıza mı ?
Evet halkalı meydandan koca ali sokağa dönerken bir akıllı yanlış park ettiği için bekliyoruz mükemmel. Körüklü araç geçemiyor
Geldi çekti aracını. Hemde geçemiyor mu diye söyledi. Bizim şoför sürttük biraz kusura bakma dedi araç sahibi de canınız sağolsun siz kusura bakmayın dedi. Tutanak tutulmadan devam ediyoruz şimdiPark eden aracın lastiğini indirecen aklı başına gelicek bizim hattın depar Sokak aralarına giriyor sabah bir tanesi öyle bir yer koymuş 3 tane araç onun yüzünden seferi yapamadı
Araç sahibi hatasını biliyormuş iyiki yanlış yere araç koyup tartışanda varGeldi çekti aracını. Hemde geçemiyor mu diye söyledi. Bizim şoför sürttük biraz kusura bakma dedi araç sahibi de canınız sağolsun siz kusura bakmayın dedi. Tutanak tutulmadan devam ediyoruz şimdi
Bilen bilir halkalı meydanda Burger King Gratisin oradan koca ali sokağa dönen yer var. Orada sürekli 2 şeritli park yapılıyor. Solo araçlar bile bazen santimlerle geçiyor. Körüklüyle tıkılı kaldıkAraç sahibi hatasını biliyormuş iyiki yanlış yere araç koyup tartışanda var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.