Tema düzenleyici

İETT - Üzerinde Güneş Batmayan Hat 500T

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anı ölümsüzleştirelim
IMG_1413.jpeg

500T kısaltılınca bu hatta haddinden fazla otobüs olduğu daha belli oldu, Metrobüs gibi 3 dakika aralıklarla arka arkaya otobüsler geçiyor artık. Gerek var mı bilemedim biri dolu diğeri boş gidecektir gün içinde
Bu hattan biraz daha araç alınıp 130Ş kaydırılabilir 130Ş daha kalabalık oluyor.

500T kısaltılınca bu hatta haddinden fazla otobüs olduğu daha belli oldu, Metrobüs gibi 3 dakika aralıklarla arka arkaya otobüsler geçiyor artık. Gerek var mı bilemedim biri dolu diğeri boş gidecektir gün içinde
Dünde aynıydı aslında. Köprünün orda C-367-368-369 birbirimizi solluyorduk sürekli

Dünde aynıydı aslında. Köprünün orda C-367-368-369 birbirimizi solluyorduk sürekli
Hafta sonu aynı durum 130Ş de var atıyorum ben C-434 bindim bir yerde iniyorum. İndiğim an arkamda C-435 de gelip durmuş oluyor. Yetişmek için birbirlerine gazlıyorlar

Merhaba iyi forumlar , 500T nin 4.levent metroya geçtiği için sizce 129L kaldırılırmı aynı güzergahtan gidiyolar çünkü onu merak ettim

Merhaba iyi forumlar , 500T nin 4.levent metroya geçtiği için sizce 129L kaldırılırmı aynı güzergahtan gidiyolar çünkü onu merak ettim
500T ayrılmadan önce de 129L ile aynı güzergâha sahip değil miydi, yani mümkün ama durumu tetikleyen bir şey yok bence ortada.

Geri
Üst Alt