129L kavacığa daha erken varıyorMerhaba iyi forumlar , 500T nin 4.levent metroya geçtiği için sizce 129L kaldırılırmı aynı güzergahtan gidiyolar çünkü onu merak ettim
129L kavacığa daha erken varıyorMerhaba iyi forumlar , 500T nin 4.levent metroya geçtiği için sizce 129L kaldırılırmı aynı güzergahtan gidiyolar çünkü onu merak ettim
Evet ekspres bir hatDaha az durağı mı var?
Bende anlamadım , daha tam oturtamamışlar saatleri herhalde500L nin 4.levent kalkış saatleri niye böyle ring falan mı çalışıyor bu hat
cevizlibağ seferleride tam oturmamış sanki 23:00 dan sonraki sefer 00:05 deBende anlamadım , daha tam oturtamamışlar saatleri herhalde
Cevizlibağ kalkışları normal çünkü
05-08-2025 itibariyle Cumartesi 8, Haftaiçi 32, Pazar 9 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 8 sefer, Haftaiçi 110 sefer, Pazar 9 sefer ilave edilmiştir.Daha uygulamada ve internet sitesinde gözükmüyor fakat 500L ye Hafta içi 154 sefer , 500T’ye ise 16 sefer ilave edilmiş . Ben bu gece uyuyamayacağım sanırım . Meraktan çatlıyorum
500L şimdi de 107 ye düşmüş500L'nin sabahki duyurusu değiştirilmiş 154'ten 110'a düşmüş
05-08-2025 itibariyle Cumartesi 8, Haftaiçi 32, Pazar 9 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 8 sefer, Haftaiçi 110 sefer, Pazar 9 sefer ilave edilmiştir.
500T aynı kalmış.
05-08-2025 itibariyle Haftaiçi 1 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi gidiş: 22:15). Ayrıca Haftaiçi 16 sefer ilave edilmiştir.
Başta bir anda değişince yolcu sayısı bilinmediğinden çok yüksekle açtılar gittikçe düşürecekler sanırım500L şimdi de 107 ye düşmüş
05-08-2025 itibariyle Cumartesi 8, Haftaiçi 35, Pazar 9 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 8 sefer, Haftaiçi 107 sefer, Pazar 9 sefer ilave edilmiştir.
500L içerisinde bir sürü depar açılmış, İETT birşey deniyor hangisinde yolcu yüksekse ona göre mi güzergahı ayarlayacak acaba?Başta bir anda değişince yolcu sayısı bilinmediğinden çok yüksekle açtılar gittikçe düşürecekler sanırım
500T ise 16'dan 11'e düşmüş500L şimdi de 107 ye düşmüş
05-08-2025 itibariyle Cumartesi 8, Haftaiçi 35, Pazar 9 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 8 sefer, Haftaiçi 107 sefer, Pazar 9 sefer ilave edilmiştir.
Zeytinburnu Çırpıcı deparları zaten vardı . Yeni olan bir şey değil . T ve N de zaten önceden vardı . Bu da yeni değil . C olan eskidende öyleydi Nakliyeciler Sitesi Durağında zaten duruyordu .500L içerisinde bir sürü depar açılmış, İETT birşey deniyor hangisinde yolcu yüksekse ona göre mi güzergahı ayarlayacak acaba?
T ve N birbirinin aynısı
X ise Zeytinburnu Çırpıcıya gidiyor
C ise aynı güzergahın içindeki bazı duraklarda da duracak şekilde ayarlanmış Nakliyeciler Sitesi, Edirnekapı Surdışı gibi
S ise 500T nin şimdiki hali
Bu konuda değil de başka yerde söylemiştim hatta alıntı atayım. 500T'nin yeni halini yorumlamıştımBu arada söylendi mi bilmiyorum ama 500T 4. Leventten kalkarken artık eskisi gibi emniyetevlerden direkt köprü yoluna girmiyor , özdileğin oradaki ışıklardan dönüp fabrikalar durağına uğrayıp o şekilde köprü yoluna giriyor , iş saati o ışıklara girip çıkmak zulüm bilen bilir kırmızıya yakalandınız mı 5 dk beklersiniz
500T'nin artık o havası kalmamış. 3 Durakta karşıda. Anadolu yakası hattı diyebiliriz yavaştan
Ekli dosyayı görüntüle 76385
500T de artık Mecidiyeköy hatları gibi dönüşte Fabrikalar durağından geçiyor. Acaba 4.Levent değilde Mecidiyeköye mi inseydi 500T böyle tuhaf bir hat oldu. 500L de Mecidiyeköyden başlardı daha iyi olurdu.Bu konuda değil de başka yerde söylemiştim hatta alıntı atayım. 500T'nin yeni halini yorumlamıştım
İETT bunu düşünecek kadar zeki değil böyle olsa iyi olabilirdi ama500T de artık Mecidiyeköy hatları gibi dönüşte Fabrikalar durağından geçiyor. Acaba 4.Levent değilde Mecidiyeköye mi inseydi 500T böyle tuhaf bir hat oldu. 500L de Mecidiyeköyden başlardı daha iyi olurdu.
Mecidiyeköy’den Zincirlikuyu’ya uğrasa nasıl olur500T de artık Mecidiyeköy hatları gibi dönüşte Fabrikalar durağından geçiyor. Acaba 4.Levent değilde Mecidiyeköye mi inseydi 500T böyle tuhaf bir hat oldu. 500L de Mecidiyeköyden başlardı daha iyi olurdu.
Ali sami yen stadı ve Nurtepe ne olacak ?Mecidiyeköy’den Zincirlikuyu’ya uğrasa nasıl olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.