C286 nın 1 hafta içinde değişmesini bekliyorum
Fotoğrafı attım halen duruyor çorum da hala çorumda beyaz plaka siyah değiller halaB-1869 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını 2018 model Çorum çıkması olarak düşündüğüm Akia Ultra LF12 ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Bursa mı çorum mu@Emir006 hocamızdan özür diliyorum daha önceden yazmış kendisi ve Akia da Bursa çıkması imiş o yüzden mesajımı siliyorum
BursaBursa mı çorum mu
Temsa avenue galiba artık sadece istek üzerine üretiliyor. 2020’li yıllarda belediye dışı sıfır satış yapmadılarZaten son 2,5-3 yılda İstanbul'da ÖHO Satışlarına bakılınca SIFIR KM TEMSA AVENUE PLUS satışı yok gibi.
Keşke ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ gibi 0KM TEMSA AVENUE PLUS alımları olsa çok güzel olur ama fiyat pahalılığından dolayı alınamıyor
Mercedes'ten bile pahalılarsa alınmaya gerek yok zaten bu az sayıdaki Avenue Plus araçlar da inşallah yakında titremelere başlamazlar.Zaten son 2,5-3 yılda İstanbul'da ÖHO Satışlarına bakılınca SIFIR KM TEMSA AVENUE PLUS satışı yok gibi.
Keşke ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ gibi 0KM TEMSA AVENUE PLUS alımları olsa çok güzel olur ama fiyat pahalılığından dolayı alınamıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.