A-1865 ve A-1866 2015 model Temsa Avenue LF olan araçlarını 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. A-1866 sisteme işlenip seferine başlamıştır. A-1865 ise A-1866'nın dünkü gibi Atatürk Mahallesindeki Deplase işlemlerini yapmaktadır
Değişince yazılır nerden bilelim bizC.1031 'in yeni aracı nedir? biri söyleyebilir mi artık?![]()
A-1514 2014 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştirA-1514 Bugün İkitelli'de Bizim Bölgenin Aracı . Demontaj Diyor . Yarın Yeni Aracı ile Hizmette![]()
A-1752 Otokar Kent LF olmuş galiba. Kaynak: Otobüs34.
Sisteme işlenmemiş. Varsayım yapmıştım umarım bu resimdeki otokar A-1752 değildir ama konumları uyuşuyor gibi sankiVarsayım: Yenibosna peronların arkasındaki sitede yatan otokar gördüm. Sadece tahmini kodu okunmuyor otokar gibi ama umarım değildir
Ekli dosyayı görüntüle 79335
1752 Otokar Almış Olabilir Ama Görseldeki Araç 1752 Olamaz . 1752'nin Sahibi Aracı Güngören'e evinin önüne bırakıyorSisteme işlenmemiş. Varsayım yapmıştım umarım bu resimdeki otokar A-1752 değildir ama konumları uyuşuyor gibi
Şuan araçtayım maalesef otokar. Aracın içi yeni araç kokuyor plastik gibi fakat klima direkt yok açık değil. Gece olduğu için fotoğraf çekemiyorum kameram odaklamıyor geceleriA-1752 de umarım A-1753 gibi 0 Conecto almıştır eğer Otokar aldıysa 76O da Otokar dışında birşeye binemeyecegiz
İnerken çektim anca bu kadar oldu kusura bakmayın. Geceleri nedense telefon hiç hareket etmesem bile odaklamıyor. Ayrıca aracın ilk 50-100 yolcusundan biri olmuşumdurŞuan araçtayım maalesef otokar. Aracın içi yeni araç kokuyor plastik gibi fakat klima direkt yok açık değil. Gece olduğu için fotoğraf çekemiyorum kameram odaklamıyor geceleri
A-1752 2014 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun.
Son 2 gün içinde 2 tane 2015 Model Temsa 2 tane 2014 Model Temsa 2025 Model otokar olmuştur.
Kodları -> A-1514 A-1752 A-1865 A-1866
Yeter artık ya yeter neden hepsi Otokar alıyor alsanıza Conecto cobra ne var şu Otokar da hepsi sazan gibi Otokar alıyorİnerken çektim anca bu kadar oldu kusura bakmayın. Geceleri nedense telefon hiç hareket etmesem bile odaklamıyor. Ayrıca aracın ilk 50-100 yolcusundan biri olmuşumdur
Ekli dosyayı görüntüle 79368
Evet ona gideceğim akşam üstü bende fark ettim. İkitelli garajından çıkarsa tabiHani Benim Bölgem Değil Ama Haberini Vereyim Dedim . A-1710 Araç Değiştiriyor . Ne Alır Bir Fikrim Yok
Yeter artık ya yeter neden hepsi Otokar alıyor alsanıza Conecto cobra ne var şu Otokar da hepsi sazan gibi Otokar alıyor
Eski aracı 2015MODEL di 2017 değil KM sorgulamadan baktımA-355 2017 model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.