Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 78 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,543
D-001 2018 Model Güleryüz Cobra GM220LE olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra Double Decker ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Araç bundan sonra 16D/18D/251 bölgesinde çalışacaktır.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri

• #1,548
A-820 2015 Model Karsan Atak olan aracını 2018 Model Otomatik Vites Retarderli Sivas Çıkması BMC Neocity ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Böylelikle Beykent bölgesindeki ilk İstanbul'daki beşinci BMC Neocity olmuştur.

• #1,549
B-1810 2017 Model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 Model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Araç BN1 bölgesindeki ilk ve tek Mercedes Benz New Conectodur.

• #1,550
B-1810 2017 Model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 Model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Araç BN1 bölgesindeki ilk ve tek Mercedes Benz New Conectodur.
2-3 gündür huzur caddesi durağında tabelası kapalı park halinde görüyordum yeni araç değişikliği olduğunu bilsem haber verirdim

• Beğen
Tepkiler: Emirinho10
  • #1,553
C-1935 C-035'in 2020 model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir.

Bugün 19EK'de yolculuk yaptım. İndiğimde plaka dikkatimi çekti ve maalesef çekmeyi unuttum

• #1,560
hee kapatır kontak yer mi bir yerleri :d sanki bir tek onlara geç ödeme yapılıyo o zaman ülkedeki herkes grev yapsın. göz korkutma amacıyla yapılan pompalama haberler napıcaklar kontak kapatınca hemen almaya mı başlıcaklarmış ödemelerini? kendi kafalarına göre sefer iptali yapıp başka hatlara geçiyolar bi de yüzsüz gibi eylem yapacaklarmış o kadar milyon insanın hakkına girmenin bedeli daha büyük olur bilsinler onu önce.

Konu görüntüleyen kullanıcılar