A-1752 de umarım A-1753 gibi 0 Conecto almıştır eğer Otokar aldıysa 76O da Otokar dışında birşeye binemeyecegiz
Şuan araçtayım maalesef otokar. Aracın içi yeni araç kokuyor plastik gibi fakat klima direkt yok açık değil. Gece olduğu için fotoğraf çekemiyorum kameram odaklamıyor geceleriA-1752 de umarım A-1753 gibi 0 Conecto almıştır eğer Otokar aldıysa 76O da Otokar dışında birşeye binemeyecegiz
İnerken çektim anca bu kadar oldu kusura bakmayın. Geceleri nedense telefon hiç hareket etmesem bile odaklamıyor. Ayrıca aracın ilk 50-100 yolcusundan biri olmuşumdurŞuan araçtayım maalesef otokar. Aracın içi yeni araç kokuyor plastik gibi fakat klima direkt yok açık değil. Gece olduğu için fotoğraf çekemiyorum kameram odaklamıyor geceleri
A-1752 2014 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun.
Son 2 gün içinde 2 tane 2015 Model Temsa 2 tane 2014 Model Temsa 2025 Model otokar olmuştur.
Kodları -> A-1514 A-1752 A-1865 A-1866
Yeter artık ya yeter neden hepsi Otokar alıyor alsanıza Conecto cobra ne var şu Otokar da hepsi sazan gibi Otokar alıyorİnerken çektim anca bu kadar oldu kusura bakmayın. Geceleri nedense telefon hiç hareket etmesem bile odaklamıyor. Ayrıca aracın ilk 50-100 yolcusundan biri olmuşumdur
Ekli dosyayı görüntüle 79368
Evet ona gideceğim akşam üstü bende fark ettim. İkitelli garajından çıkarsa tabiHani Benim Bölgem Değil Ama Haberini Vereyim Dedim . A-1710 Araç Değiştiriyor . Ne Alır Bir Fikrim Yok
Yeter artık ya yeter neden hepsi Otokar alıyor alsanıza Conecto cobra ne var şu Otokar da hepsi sazan gibi Otokar alıyor
Eski aracı 2015MODEL di 2017 değil KM sorgulamadan baktımA-355 2017 model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
D kodlu ise D-050 olabilir şubat sonunda hayırlı olsun denilmişti fakat üretim devam ettiği için uzatılmıştı üretimi devam ediyor2025 Güleryüz sayısı 37 idi 38 olmuş. Kontrol edersiniz A ve B kodlu değil C veya D kodlu bir araç 2025 güleryüz olmuş olma ihtimali var
Ekli dosyayı görüntüle 79513
Tamamdır eğer böyle birşeyse sona erer 1 nesil 2 nesil 2010lar o da d-100D kodlu ise D-050 olabilir şubat sonunda hayırlı olsun denilmişti fakat üretim devam ettiği için uzatılmıştı üretimi devam ediyor
Eylülde alabilir
Ekli dosyayı görüntüle 79519Ekli dosyayı görüntüle 79520
Nasıl ya 2015 ten aşağı almak yasak değil miydiB-1746 2012 TCV Karat L CNG olan aracını A-1753'ün eski aracı olan 2014 Model Temsa Avenue LF ile (HO PLAKA) değiştirmiştir. Hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 79553
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.