Ben bu araca en son geçenlerde binmiştim ne diyim hayırlı ve uğurlu olsun.C-1031 aracını değiştirecektir
Yeni aracı yakında belli olacaktır
Umarım B-1629 alır birini ama sanırım B-1629'un kasa alabilmesi için mahkemeden kurtulması gerekiyor.Küçükçekmece İsuzu Yetkili Satıcıda satın alınmamış 2 yeni makyajlı kasa vardı. Kod yapıştırılmamıştı. Belki A bölgesine iki tane daha gelebilir
Ekli dosyayı görüntüle 78945
Hocam siz adamsınız üstünde kamera var mıydı aracınBu BN1 bölgesini @Emirinho10 hocam benden daha iyi bilir ama A-1866 araç değiştirmiş sanırım. Yeni haber olmayabilir kusura bakmayın yeni haber değilse. Fakat otobüs34'te de araç 2015 Temsa gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 79023
Ekli dosyayı görüntüle 79024
Yeni haberse 2015 Model Temsa Aracını Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Yeni değilse kusuruma bakmayın silerim mesajı. Eve yürürken evime yakın yerdeydi park etmişti. Bu kodda otokarı görünce tuhafıma gitti çekeyim dedim fotoğrafını
Hocam o kadar dikkat etmedim valla gece yarısı yorgunluğuyla. Sefaköy metrobüsten söğütlüçeşmeye yürüdüm baya yorgundum. Hatta fotoğraf bile çekmeyecektim de bu kodda yeni kasa Otokar olmadığına emin olduğum için çektimHocam siz adamsınız üstünde kamera var mıydı aracın
Evet araç değişmişHocam o kadar dikkat etmedim valla gece yarısı yorgunluğuyla. Sefaköy metrobüsten söğütlüçeşmeye yürüdüm baya yorgundum. Hatta fotoğraf bile çekmeyecektim de bu kodda yeni kasa Otokar olmadığına emin olduğum için çektim
Deplase için Atatürk Mahallesine karşıya gitmiş İkitelli Garajı varken. Tercihen gitmiş mi acaba yoksa işin sonunda bölge mi değiştirecekEvet araç değişmiş
Büyük ihtimalle eski aracı 2015MODEL Temsa Avenue LF yi C-1031'e takacakDeplase için Atatürk Mahallesine karşıya gitmiş İkitelli Garajı varken. Tercihen gitmiş mi acaba yoksa işin sonunda bölge mi değiştirecek
Ekli dosyayı görüntüle 79056
Ekli dosyayı görüntüle 79058
Araç şu an Anadolu Garajına geçiyor.Deplase için Atatürk Mahallesine karşıya gitmiş İkitelli Garajı varken. Tercihen gitmiş mi acaba yoksa işin sonunda bölge mi değiştirecek
Ekli dosyayı görüntüle 79056
Ekli dosyayı görüntüle 79058
Muhtemelen eski aracını C-1031 aldı. O yüzden Anadolu Garajında diye tahmin ediyorum.Karşıdan bir araç buraya geçmeden önce bölge değişimine izin verilmemeli
Evet şuanki sinyali Temsa aracında kalmış olma ihtimali yüksek. Otokardan gelmiyordur diye ümit ediyorumMuhtemelen eski aracını C-1031 aldı. O yüzden Anadolu Garajında diye tahmin ediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.