Bu yaz günlerinde oldukça önemli bir durum. Benim gözümde kliması bozuk olan araç çalışacağına çalışmasın daha iyi.Klima arızası seferi yarıda kesecek kadar büyük arıza mıymış
Bu yaz günlerinde oldukça önemli bir durum. Benim gözümde kliması bozuk olan araç çalışacağına çalışmasın daha iyi.Klima arızası seferi yarıda kesecek kadar büyük arıza mıymış
Bi delilik yapıp bunlara da mı allison taksakM4012 (HT11) - şanzıman arızası
Beşiktaş Balmumcu alt geçidinde bir tane 2.nesil Mercedes-Benz Conecto solo ÖHO yanmış. Aracın kodunu bilenler var mı?
40B'deymişBeşiktaş Balmumcu alt geçidinde bir tane 2.nesil Mercedes-Benz Conecto solo ÖHO yanmış. Aracın kodunu bilenler var mı?
142 bölgesinin tamamı. 146 bölgesinin tamamı (A-1539, A-1663 hariç), 92Ş/98H bölgesinin tamamı (A-1519, A-1531 hariç) ve Savaş Petrol'ün Temsa'ları.Acilen 2011 2012 2013 model tüm araçların değişmesi lazım 2024te bazı modeller çünkü sıcak havada daha çok olcak bu yüzden yangınlar artabilir
Değişmeyebilir derken? A-025'in mevcut kasası @halkulasim instagram sayfasında hatsız olarak ilandaydı.B-1758
A-025
Değişmeyebilir
Aynı gruptaki bir başka 2012 Conecto olan B-1629 da bu sene yanarak küle dönmüştü. B-1629 da henüz yeni kasa alamadı.B-1615 yanmış maalesef.
Ekli dosyayı görüntüle 73035
Değişmese de olur anlamında sanırım. Çünkü A-025'in eşi benzeri yok. Bence de değişmemeliDeğişmeyebilir derken? A-025'in mevcut kasası @halkulasim instagram sayfasında hatsız olarak ilandaydı.
Kesinlikle, yaş ve kötülük bakımından neredeyse rakipsizler142 bölgesinin tamamı.
A-1803 nasıl bence idare eder gibi sanki çok denk gelmedim ama makyajlı eski kasa sanırım146 bölgesinin tamamı (A-1539, A-1663 hariç),
İmza, kaşe, mühürSavaş Petrol'ün Temsa'ları.
Şu an ihale açılsa araçlar en erken 195-225 iş günü içerisinde teslim edilir.Acilen 2011 2012 2013 model tüm araçların değişmesi lazım 2024te bazı modeller çünkü sıcak havada daha çok olcak bu yüzden yangınlar artabilir
Tumotobusler vercel'de bakmaya en çekindiğim otobüslerK1568--->Motor
Hat 76O,
Kehanet yapmak gibi olmasın ama,aşırı sık sefer yaptırılırsa yanar,
Hocam ben burda uzun uzun yazamayacağım,T1095'in ekran görüntüsünü buraya atar mısınız,İkitelli'de şu andaTumotobusler vercel'de bakmaya en çekindiğim otobüslerMutlaka bir şey çıkıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.