A-1686 -> ARIZA
M4507? @Rick GrimesO1241 | 38G -> yolda kaldı
O1267 | 38B -> garaj p. veremedi
B3003 | ES4 -> Motor
B4002 | 146T -> arıza
M2045 | 11T -> ilaç kullandığından dolayı uyuya kalmış
M4006 | HT11 -> arıza dönüşü
M4507 | TM18 -> aracın tekeri alev almış
Çok uçuk gelmedi hararetten tekere sıçramış olabilir
Ben hep kağıt yapıştırılı görüyordum İETT’de tabela arızası oluncaBugün arkadaşımla bu aracı binmiştik, şöför duraktaki yolculara 13 numara diye söyleye söyleye gittik. Şimdi baktım arıza vermiş. sadece tabelası arızalandı herhangi bir şeyi yok.
Ekli dosyayı görüntüle 81142
Fotoğrafını çektim bugün. Araç çalışıyor.B-197 HARARET
procity trlere de direkt kara büyü yapılıyor başka açıklaması olamazBu akialara ne yapıyorlar bir anlasam Çin işkencesi falan yapıyorlar herhalde arıza sebeplerine bak
Ne yalan söyleyeyim benim de onlara sağlam bir tekme atasım geliyorBu akialara ne yapıyorlar bir anlasam Çin işkencesi falan yapıyorlar herhalde arıza sebeplerine bak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.