Yine 89F yine garaj oto veremediHocam ben burda uzun uzun yazamayacağım,T1095'in ekran görüntüsünü buraya atar mısınız,İkitelli'de şu anda

Yine 89F yine garaj oto veremediHocam ben burda uzun uzun yazamayacağım,T1095'in ekran görüntüsünü buraya atar mısınız,İkitelli'de şu anda
Bir de son seferinde motor arızası vermiş.
Bir tek K1629 seferdeBu 1629 ile biten araçların hiçbiri seferde değil.
A-1629, B-1629, C-1629.
Gerçi C-1629 BMC Procity TR Plus aldı ama hatta sokmadı daha.
O1629?Bir tek K1629 seferde
Öyle bir kod yok. O1269 varO1629?
1629 Olarak;ÖHO da var
Çift katlıların sayısı az bence sayıları artmalı ama bu kadar da olamaz tabiD-1629 olsaydı. D bölgesi İOAŞ bölgesi![]()
Zamanında 18 metrelik otokarımız olsaydı bu kodu görebilirdikO1629?
Bir ara test edilmişti, vazgeçildi sanırım. Sene 2017 idi.Zamanında 18 metrelik otokarımız olsaydı bu kodu görebilirdik
Evet TA001 koduyla test edildiBir ara test edilmişti, vazgeçildi sanırım. Sene 2017 idi.
Bu da alınsaydı günümüzde İETT filosundaki körüklülerin sayısı daha fazla olabilirdi.
Alınmadığını görünce üzülmüştüm şahsen. Keşke alınsaydıBu da alınsaydı günümüzde İETT filosundaki körüklülerin sayısı daha fazla olabilirdi.
Bir görsel buldum metrobüste de denemişlerMetrobüse uygun olmayabilirdi ama keşke düz hatlar için 50 tane de olsa alsalardı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.