Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bu araç Tekirdağ Belediyesine gitti diye biliyorum. 59 AAT 519 plakasıyla
Aynen onlar satın aldı aracıAyrıca yanlış hatırlamıyorsam bu araç Tekirdağ Belediyesine gitti diye biliyorum. 59 AAT 519 plakasıyla
Şu Koçbaşı aynalar çok güzel duruyordu. Sanırım günümüzde sadece renksiz aynaları üretiyorlar.Bir görsel buldum metrobüste de denemişler
Ekli dosyayı görüntüle 73060
GÖRSEL KAYNAK: Güncel Ulaşım - Sercan OKTAY
İlginçler arasına girer. Tabi ne kadar önemli orası tartışılır.
Eğer hiç ses çıkmıyorsa kaza açısından tehlikeli olabilir ama baya komik arıza ve iptal sebebi. O otobüse işim düşse ve kornadan iptal olduğunu görsem gülerdimİlginçler arasına girer. Tabi ne kadar önemli orası tartışılır.
İstanbuldaki önemi tartışmasızİlginçler arasına girer. Tabi ne kadar önemli orası tartışılır.
Çok uğraştırmayacak ve maliyeti yükseltmeyecekse son derece doğru olur. İyi bir bakımla en az 6-7 sene daha götürebilir gibi bu otobüsler.Bu Temsa'ların hepsini tamamen modifiye edilmesi gerekiyor.
1- CNG Tüpleri Sökülmeli.
2- Euro 6 Cummins motor ile değiştirilmeli.
3- Frenleri geliştirilmeli.
Çünkü araçların çoğunun motoru arızalanıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.