36Z de çift katlı mk var?D-145
sabah akbil arızası 1 sefer iptal, kalan bütün seferler radtatör patlamasından iptal ----> Çalıştığı hat 36Z/2015 Güleryüz
36Z de çift katlı mk var?D-145
sabah akbil arızası 1 sefer iptal, kalan bütün seferler radtatör patlamasından iptal ----> Çalıştığı hat 36Z/2015 Güleryüz
Hararet? veya Elektrik Arızası?Alibeyköy Bölgesi'nin en güzel aracı olan B-1904'ü bu halde görmek beni üzdü.
Ekli dosyayı görüntüle 72933Ekli dosyayı görüntüle 72934
Soloydu o36Z de çift katlı mk var?
Tüm D-xxx kodlular çift katlı değil, Soloya dönenlerde oldu36Z de çift katlı mk var?
Sahiplerini tanıyorum eski tezellerini çok masraf çıkarıyor diye değişmişti üzüldüm bende gerçekten Alibeyköyun ve kendi bölgesinin en güzel araçlarından biri idiAlibeyköy Bölgesi'nin en güzel aracı olan B-1904'ü bu halde görmek beni üzdü.
Ekli dosyayı görüntüle 72933Ekli dosyayı görüntüle 72934
Arıza detayı girilmemiş 2 sefer iptal olmuş ama araç düzelmiş araç 1 sefer yapmış diğer seferini bekliyorSahiplerini tanıyorum eski tezellerini çok masraf çıkarıyor diye değişmişti üzüldüm bende gerçekten Alibeyköyun ve kendi bölgesinin en güzel araçlarından biri idi
Klima arızası seferi yarıda kesecek kadar büyük arıza mıymışEkli dosyayı görüntüle 72953
A-1000,yerine T1011 verilmiş
Evet aracın performansını bile etkiliyor klima arızasıKlima arızası seferi yarıda kesecek kadar büyük arıza mıymış
Akia nın metrobüslerini severim fakat şu balata sorunu umarım kronik değildir.Haramidere de bir 25 metre akia balatası yandı kokusunu aldım araç içinde kapı kodunu hatırlamıyorum A5119 sanırsam
Biraz kronik maalesef seferini iptal ettiler aracınAkia nın metrobüslerini severim fakat şu balata sorunu umarım kronik değildir.
Herhalde çok ufak bir sorundu , Ulaşım yol yardım aracı müdahale etmiştir.
Tam haramidere'yi geçtik aracın içinde yanık kokusu geldi bu kadar hızlı değiştirmiş olamazlarHerhalde çok ufak bir sorundu , Ulaşım yol yardım aracı müdahale etmiştir.
Ayrıca yine yeni alınan metrobüste ortalama 4 saatte 7 dk dinlenmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.