Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler | Sayfa 23 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

A-1874'ün Akiasını da ilanda gördüm model yükseltmek için satılıktır yazmışlar. İyi araçtı bence. Satılırsa orda da değişim geliyor

• Beğen
Tepkiler: Scream Of Silence
Maalesef onu çözemedim. Ancak yerine başka bir araç çalışıyor, bunu (20XXX) servis numarasından anlayabiliriz.
Metrobüs hattında yanan Connecto 2015 model mi?
Evet.
O zaman B-1741 kaldı bu da demektir ki araç yakında değişecek A-001 de hâlâ İkitelli garajında o da aracını yenileyebilir
A-001'de demontaj ibaresinde anladığım kadarıyla araç bilgisayarının söküldüğünü belirtiyor. Çünkü konum verisi de gitmiş bununla beraber.

Son düzenleme:
Maalesef onu çözemedim. Ancak yerine başka bir araç çalışıyor, bunu (20XXX) servis numarasından anlayabiliriz.

Evet.

A-001'de demontaj ibaresinde anladığım kadarıyla araç bilgisayarının söküldüğünü belirtiyor. Çünkü konuö verisi de gitmiş bununla beraber.
Peki men listesi. Yukarda A-1818 paylaşmıştım

IMG_20250707_171755.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.