Sanırım boşluk bırakmadın diye ismi mavi olmamış. Bildirim gitmez, rastgele denk gelip görürse görürEkli dosyayı görüntüle 72560@tolga peki hat değişimi ne oluyor
Etikenlenince bildirim gitmiyor galiba.Sanırım boşluk bırakmadın diye ismi mavi olmamış. Bildirim gitmez, rastgele denk gelip görürse görür
Yok gidiyor. Ben etiketlenince sizden bahsetti tarzı bildirim geliyorduEtikenlenince bildirim gitmiyor galiba.
Bana geliyorBana moderatörüm diye gitmiyor galiba3 sayfa bildirim baktım göremedim
Men listesi ne?
Hiçbir fikrim yok. Belki sorunları vardır ve düzeltmezse diye men listesine alınmıştır. Düzeltmezse men edilir olabilir bilmiyorumMen listesi ne?
Öhö mü bu Akia mı?Hiçbir fikrim yok. Belki sorunları vardır ve düzeltmezse diye men listesine alınmıştır. Düzeltmezse men edilir olabilir bilmiyorum
İlk fotoğrafta detayı var. 2013 Temsa eski İOAŞÖhö mü bu Akia mı?
Ay 2013 Temsa aklıma hemen titreme geldiİlk fotoğrafta detayı var. 2013 Temsa eski İOAŞ
A-080'in Akia aracı sarı sitede ilanda. Yakın bir zamanda değişebilir.Ekli dosyayı görüntüle 72560@tolga peki hat değişimi ne oluyor
Kaç bin model?A-080'in Akia aracı sarı sitede ilanda. Yakın bir zamanda değişebilir.
2015 model Akia Ultra LF12 650000 kmKaç bin model?
26 Haziran dan beri ilanda ama bugün hat değişimi adı altında çalışmıyorA-080'in Akia aracı sarı sitede ilanda. Yakın bir zamanda değişebilir.
A-1874 o bölgede binmeyi en çok istediğim ikinci araç diğeri A-1800A-1874'ün Akiasını da ilanda gördüm model yükseltmek için satılıktır yazmışlar. Satılırsa orda da değişim geliyor
Evet mesajı tam da düzeltmiştim. BN1'de denk geliyordum çok iyi araç. Satılmadan en azından 1 kere deneA-1874 o bölgede binmeyi en çok istediğim ikinci araç diğeri A-1800
Sebebi şu araç bölgedeki tek Akia ve muazzam bir ventil sesi var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.