Demekki BMC'ye özel değilmiş Mercedeste verebiliyormuş146 -> A-1744
Klima arızası.
Aslında Citaro'lardan önce bunların gitmesi lazım filodanEkli dosyayı görüntüle 72839
Bence bu Temsalar böyle bakımsız olup arıza yapacak ise filodan kaldırılmalılar seferler iptal oluyor bunların yüzünden
Bence zamanında sıfır araç almaktan kaçıp 2. el İOAŞ aracı almakta çok mantıklı değildi yine de iyi idare ettiler. İstanbul ağır şartlar şehriAslında Citaro'lardan önce bunların gitmesi lazım filodan
Ben olsam Citarolar da dahil olmak üzere birçoğunu yedekte tutardım, sık sık sefer iptalleri yaşanıyor malumyeni kasa araç alınması takdirinde 2010 ve önceki yılların araçlarını hurdaya verir misiniz?O dereceden mi
Aynen sefere çıkarmazdım ama en kötü senaryo için tutmak çok mantıklıBen olsam Citarolar da dahil olmak üzere birçoğunu yedekte tutardım, sık sık sefer iptalleri yaşanıyor malum
Bizim temsalarda da gevrek kokusuna benzetirim bir koku var muhtemelen yakıt kokusu falanİçlerinde çok tuhaf bir koku var. Ne olursa olsun gitmiyor. Ne kokusu olduğunu anlamıyorum bile. Yanık veya küf gibi
Ama sadece o kokuyu citarolardan alıyom. İstanbuldaki Diğer hiçbir modelde yok. Harbi küf tutmuş ev gibi kokuyor valla çok garipMazot gibi kokuyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.