146 -> A-1803
15:20 Arıza beyanı. Araç çalışıyor.
15:20 Arıza beyanı. Araç çalışıyor.
A-1529'a bakabilirmisin dicektim has kesin motorda birşey olduTemsalar yine karşıda Dudullu OSB'de
A-1811 (Görev yok)
A-1813
A-1815 (Görev Yok)
A-1818
A-1822
A-1823 (Görev Yok)
Ekli dosyayı görüntüle 72737
Ekli dosyayı görüntüle 72738
Ekli dosyayı görüntüle 72739
Duman attı büyük ihtimalle 2011 Conecto
Bende diyorum 89S'de niye bir sürü iptal bildirimi var A-18xx'li temsa vermemişler ama Temsa yine bildiğimiz temsa kodu fark etmiyor
Klasik zaten bu durum fark etmezBende diyorum 89S'de niye bir sürü iptal bildirimi var A-18xx'li temsa vermemişler ama Temsa yine bildiğimiz temsa kodu fark etmiyor![]()
76O gibi hatta dayanması zorO2229 / 76O - Motor arızası
Yerine O2231 gönderildi.
Benim gözümde 500T'nin Avrupa versiyonu. Hem yolu uzun hem de çok fazla yolcusu var. İşçi kesim, AVM'ye gidenler, Metrobüs falan derken çok yoğun hat76O gibi hatta dayanması zor
Okula giderken sürekli binmeye mecbur olduğum hat neyseki sabahları körüklü Conecto ya yetişiyorum ve anca o zaman oturuyorum yoksa okul çıkışında oturmak çok zor oturmak için 2 3 durak geri gitmek gerekiyor çoğu zaman ama kesinlikle çok faydalı bir hat kendisiBenim gözümde 500T'nin Avrupa versiyonu. Hem yolu uzun hem de çok fazla yolcusu var. İşçi kesim, AVM'ye gidenler, Metrobüs falan derken çok yoğun hat
Evet kesinlikle okul olayını eklemeyi unutmuşum. Arenapark (Gülten Özaydın Lisesi), Halkalı Yolu (Halkalı Mesleki ve Teknik Lisesi), Meslek Lisesi (İsmet Aktar Lisesi), Arel Üniversitesi (Nait menteşe Lisesi), Avcılarda da bir okuldan geçiyordu (İlla daha da geçiyordur anlık aklıma gelenler bunlar). Cidden bu kadar verimli hat yok gibi bir şey. Okullardan, Avmlerden, Metrolardan, Metrobüslerden, Otogar gibi en büyük ulaşım merkezlerinden birinden, İSTOÇ gibi büyük iş merkezinden geçiyor. Çok verimli bir hatOkula giderken sürekli binmeye mecbur olduğum hat neyseki sabahları körüklü Conecto ya yetişiyorum ve anca o zaman oturuyorum yoksa okul çıkışında oturmak çok zor oturmak için 2 3 durak geri gitmek gerekiyor çoğu zaman ama kesinlikle çok faydalı bir hat kendisi
500T'nin 2.inci versiyonu gibi düşünelimBenim gözümde 500T'nin Avrupa versiyonu. Hem yolu uzun hem de çok fazla yolcusu var. İşçi kesim, AVM'ye gidenler, Metrobüs falan derken çok yoğun hat
Avcılar'da Sabancı 50.Yıl Anadolu Lisesi(benimde okulum) Avcılar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mehmet Baydar Anadolu Lisesinden geçiyorEvet kesinlikle okul olayını eklemeyi unutmuşum. Arenapark (Gülten Özaydın Lisesi), Halkalı Yolu (Halkalı Mesleki ve Teknik Lisesi), Meslek Lisesi (İsmet Aktar Lisesi), Arel Üniversitesi (Nait menteşe Lisesi), Avcılarda da bir okuldan geçiyordu (İlla daha da geçiyordur anlık aklıma gelenler bunlar). Cidden bu kadar verimli hat yok gibi bir şey. Okullardan, Avmlerden, Metrolardan, Metrobüslerden, Otogar gibi en büyük ulaşım merkezlerinden birinden, İSTOÇ gibi büyük iş merkezinden geçiyor. Çok verimli bir hat
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.