Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

Konu sahibi
1000094636.jpg

Diyecek söz bulamıyorum araç 0 KM 2025 Model Otokar Kent LF ve motor arızası vermiş

B-127 (2011 BMC Belde 260 CB); aracı Vefa mevkiinde trafik polisleriyle gördüm, önde de bir araba vardı; kaza olduğu belliydi. İlk neden "VERİ YOK", ondan sonraki neden de kaza. Acaba ilk neden GPS arızası veya görev verilmeme olabilir mi?
1000040805.jpg

Konu sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam bu araç ilk nesil yeni conectolardandı ve önü sarıydı. Değişmiş olma ihtimali var. 17.06.2025'te 29D-1 hattında binmişim

Ekli dosyayı görüntüle 72314
Ayrıca araç 29C çalışıyor gözüküyor ama tabelası açık değildi otobanda gidiyordu bende köye gidiyorum o sırada otobüste gördüm tesadüfen

Konu sahibi
Ayrıca araç 29C çalışıyor gözüküyor ama tabelası açık değildi otobanda gidiyordu bende köye gidiyorum o sırada otobüste gördüm tesadüfen
Umarım 2025 modeldir ama araç biraz garipti arkası komple sarı idi diğer Conectolardan farklıydı yazı stili farklıydı

Gerçi doğru olabilir B-1630'a bu bildirim koyulmamışken B-1920'e koyulmuş sadece

Ekli dosyayı görüntüle 72313
"Durum:Baslamadi" yazısı seferi önce iptal edilen fakat sonra iptal kararının yerine seferin yapılacağını bildiriyor. İlk başta o aracın da seferleri iptal olmuş fakat sonra seferlerine devam etmiş. Muhtemelen kaza olmuş.

Son düzenleme:
Normal mi bilmiyorum ama inanılmaz sıcak hava ve sürekli çalışıyorlar. 16:37 ve 17:24 arasında 47 dk dinlenmiş araç yeterli olur mu motorun soğumasına bilemedim
Araç kullanılamaz halde. Her tarafı yanıyordu. Tam da İncirli'deydim. Şahit oldum olaya. Dumanlar her yeri kapladı.

Geri
Üst Alt