Ya bana ne oldu bende bilmiyorum kafam allak bullak düzeltiyorum hemen@Emirinho10 yerler karıştı sanırım bu başlığa yazıcaktın orası duyurular alanı![]()
Ya bana ne oldu bende bilmiyorum kafam allak bullak düzeltiyorum hemen@Emirinho10 yerler karıştı sanırım bu başlığa yazıcaktın orası duyurular alanı![]()
Estağfurullah olur öyleYa bana ne oldu bende bilmiyorum kafam allak bullak düzeltiyorum hemen
Otokar Kalitesiz dedim kaç kere dinletemedim kimseye alın buda kanıtıdır.Ekli dosyayı görüntüle 72218
Diyecek söz bulamıyorum araç 0 KM 2025 Model Otokar Kent LF ve motor arızası vermiş
2011 Modelmiş resmi olarak 14. yaş ve son senesi. En kısa sürede değişmesi dileğiyle146 -> A-1522 Motor Arızası
Yalan daha az önce B-1920'yi gördüm sağlamdı araç 5.Leventin oralarda B-1630 ise Sarıyer de ve B-1630 da kaza bildirimi yok
İETT'ye bildirilen sistemin kayıtları. Kodu doğru gördüğüne emin misinYalan daha az önce B-1920'yi gördüm sağlamdı araç 5.Leventin oralarda B-1630 ise Sarıyer de ve B-1630 da kaza bildirimi yok
Aracı gözümle gördüm B-1920 yazıyordu ve ayrıca kapı kodu stili değişmiştiİETT'ye bildirilen sistemin kayıtları. Kodu doğru gördüğüne emin misin
Ayrıca araç 29C çalışıyor gözüküyor ama tabelası açık değildi otobanda gidiyordu bende köye gidiyorum o sırada otobüste gördüm tesadüfenYanlış hatırlamıyorsam bu araç ilk nesil yeni conectolardandı ve önü sarıydı. Değişmiş olma ihtimali var. 17.06.2025'te 29D-1 hattında binmişim
Ekli dosyayı görüntüle 72314
Umarım 2025 modeldir ama araç biraz garipti arkası komple sarı idi diğer Conectolardan farklıydı yazı stili farklıydıAyrıca araç 29C çalışıyor gözüküyor ama tabelası açık değildi otobanda gidiyordu bende köye gidiyorum o sırada otobüste gördüm tesadüfen
"Durum:Baslamadi" yazısı seferi önce iptal edilen fakat sonra iptal kararının yerine seferin yapılacağını bildiriyor. İlk başta o aracın da seferleri iptal olmuş fakat sonra seferlerine devam etmiş. Muhtemelen kaza olmuş.Gerçi doğru olabilir B-1630'a bu bildirim koyulmamışken B-1920'e koyulmuş sadece
Ekli dosyayı görüntüle 72313
Normal mi bilmiyorum ama inanılmaz sıcak hava ve sürekli çalışıyorlar. 16:37 ve 17:24 arasında 47 dk dinlenmiş araç yeterli olur mu motorun soğumasına bilemedim
Araç kullanılamaz halde. Her tarafı yanıyordu. Tam da İncirli'deydim. Şahit oldum olaya. Dumanlar her yeri kapladı.Normal mi bilmiyorum ama inanılmaz sıcak hava ve sürekli çalışıyorlar. 16:37 ve 17:24 arasında 47 dk dinlenmiş araç yeterli olur mu motorun soğumasına bilemedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.