A-1874 o bölgede binmeyi en çok istediğim ikinci araç diğeri A-1800A-1874'ün Akiasını da ilanda gördüm model yükseltmek için satılıktır yazmışlar. Satılırsa orda da değişim geliyor
Evet mesajı tam da düzeltmiştim. BN1'de denk geliyordum çok iyi araç. Satılmadan en azından 1 kere deneA-1874 o bölgede binmeyi en çok istediğim ikinci araç diğeri A-1800
Sebebi şu araç bölgedeki tek Akia ve muazzam bir ventil sesi var
Umarım köyden dönene kadar değişmez diye umuyorum A-1800 ile beraber denemeyi çok istiyorumEvet mesajı tam da düzeltmiştim. BN1'de denk geliyordum çok iyi araç. Satılmadan en azından 1 kere dene
Bence ucuza koymuşlar umarım sen gelene kadar satılmaz. 29 Haziran ilan tarihi. Gelir gelmez koş BN1'e şansın varsa denk gelirsinUmarım köyden dönene kadar değişmez diye umuyorum A-1800 ile beraber denemeyi çok istiyorum
İETT bey sözde yapıyordu hâlâ yapacakalakasız da nedense aklıma şöyle bir İstanbulu içeren toplu taşıma oyunu yapmak geliyor![]()
O zaman B-1741 kaldı bu da demektir ki araç yakında değişecek A-001 de hâlâ İkitelli garajında o da aracını yenileyebilirMen galiba aracın muayeneden kalması.
Maalesef onu çözemedim. Ancak yerine başka bir araç çalışıyor, bunu (20XXX) servis numarasından anlayabiliriz.Ekli dosyayı görüntüle 72560@tolga peki hat değişimi ne oluyor
Evet.Metrobüs hattında yanan Connecto 2015 model mi?
A-001'de demontaj ibaresinde anladığım kadarıyla araç bilgisayarının söküldüğünü belirtiyor. Çünkü konum verisi de gitmiş bununla beraber.O zaman B-1741 kaldı bu da demektir ki araç yakında değişecek A-001 de hâlâ İkitelli garajında o da aracını yenileyebilir
Metrobüs hattında yanan Connecto 2015 model mi?
Peki men listesi. Yukarda A-1818 paylaşmıştımMaalesef onu çözemedim. Ancak yerine başka bir araç çalışıyor, bunu (20XXX) servis numarasından anlayabiliriz.
Evet.
A-001'de demontaj ibaresinde anladığım kadarıyla araç bilgisayarının söküldüğünü belirtiyor. Çünkü konuö verisi de gitmiş bununla beraber.
Seferlerden belli bir nedenden ötürü men edilmiş demek.Peki men listesi. Yukarda A-1818 paylaşmıştım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.