Normal mi bilmiyorum ama inanılmaz sıcak hava ve sürekli çalışıyorlar. 16:37 ve 17:24 arasında 47 dk dinlenmiş araç yeterli olur mu motorun soğumasına bilemedim
Araç kullanılamaz halde. Her tarafı yanıyordu. Tam da İncirli'deydim. Şahit oldum olaya. Dumanlar her yeri kapladı.Normal mi bilmiyorum ama inanılmaz sıcak hava ve sürekli çalışıyorlar. 16:37 ve 17:24 arasında 47 dk dinlenmiş araç yeterli olur mu motorun soğumasına bilemedim
Maalesef instagramda videosunu gördümAraç kullanılamaz halde. Her tarafı yanıyordu. Tam da İncirli'deydim. Şahit oldum olaya. Dumanlar her yeri kapladı.
Capacity mi bu Conecto mu ve ne oldu yaralı varmı söndürüldü mü araç?Maalesef instagramda videosunu gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 72447
Ekli dosyayı görüntüle 72448
Video kaynak: istanbulduysun instagram sayfası
Conecto G .Araç hurdaya çıktıCapacity mi bu Conecto mu ve ne oldu yaralı varmı söndürüldü mü araç?
Sizinkiler daha eski fakat bizdekiler kadar km yapmıyorlarAman bizimkiler de yanmaya başlamasın![]()
Araç diye bir şey direkt yokBundan daha mı kötüdür aracın durumu? Ekli dosyayı görüntüle 72452Ekli dosyayı görüntüle 72453Ekli dosyayı görüntüle 72454
Attığım İkinci videoya iyi bakAraç diye bir şey direkt yok
Ooow Allah korusun bu ne nükleer bomba atılmış gibi
Boğazdan, Haliç/Uzunçayır rampalarından geçirebilirlerse neden olmasınMetrobüs çok tehlikeli araçları çok yoruyor normal hat aracı tabi kaldıramaz böyle hattı İstanbul acilen metrobüsü ya metroya yada tramvaya çevirmeli.
Yani küfür etmemek için kendimi artık zor tutuyorum bir metrobüs nasıl 4 dakika arayla sefere çıkabilir ya nasıl hiç mi akılları ermiyor ilkokuldan bir çocuğu koysan şu an daha iyi yönetir bu filoyu resmen rezil durumda şu an İETT,bir an önce bir çözümü bulunmalı yoksa İETT nin sonu hiç iç açıcı değil
İkinci video beni çok korkuttu. Aracın iskeleti bile kalmamış neredeyse. Maaliyeti sıfırından pahalı tutar bence değmez yaptırmayaEskiden yanan MAN SG-220leri bile tamir ediyorlarmış böyle bir yazı okumuştum
Uğraşmazlar zaten, jilet bile olamazİkinci video beni çok korkuttu. Aracın iskeleti bile kalmamış neredeyse. Maaliyeti sıfırından pahalı tutar bence değmez yaptırmaya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.