Çok kötü olmuş birde Allah'tan yolcular kalmamış aracın içindeEkli dosyayı görüntüle 72459
Aracın son durumu. Kaynak: Twitter/HaberrNokta
4536da mı yanmıştıBöylelikle Conectolar da ikinci fire oldu
M4536 ve M4824
Yangın sebebi ne acaba hararet bu kadar yakar mı. Artık hurdaya gider araç burdan toparlanmazEkli dosyayı görüntüle 72459
Toplamda 3 ya da 4 olması lazım, M4727 de yanmıştı.Böylelikle Conectolar da ikinci fire oldu
M4536 ve M4824
Kasıtlı çıkarmış olabilirler mi kendiliğinden vu kadar yanmaz benceYangın sebebi ne acaba hararet bu kadar yakar mı. Artık hurdaya gider araç burdan toparlanmaz
Bazı kaynaklarda aracın boş bir şekilde yolcu almaya gittiği de belirtiliyor fakat bu yanlış. 17.24'de Söğütlüçeşme'den kalkış yapmış ve 18.04'de sinyali kesilmiş.Çok kötü olmuş birde Allah'tan yolcular kalmamış aracın içinde
Sanmıyorum. Metrobüsler neredeyse hiç dinlenmeden şöför değişerek çalışıyorlar dayanamamaları çok normalKasıtlı çıkarmış olabilirler mi kendiliğinden vu kadar yanmaz bence
Düzeltiyorum metrobüste yanan ikinci ConectoToplamda 3 ya da 4 olması lazım, M4727 de yanmıştı.
16-17 yaşında olan CapaCityler ise bugüne kadar sadece 1 fire verdi. M3248
Arac bugün kül oldu.M4824M4824--> Motor odası yangın ikazı
Çalışacağı hat-->34BZ E.kapı garajında yatıyor şu anda, 2015 Model Körüklü Conecto G
Bu da önemli bir tespit. Araç geçmişte benzer bir durumu atlatmış demek ki.Arac bugün kül oldu.M4824
Diğer açısını buldum şimdi söndürüldükten sonra çekilirkenEkli dosyayı görüntüle 72459
Akia'lar bence bir süre sonra sıkıntılarla karşılacaklarBence metrobüsün en sağlam araçları Mercedes CapaCity ile Akia Ultra lf 25
Olabilir ama yine de çoğu araca göre iyi performans gösteriyorlar, Breda lar iki ay zor dayanmışlardıAkia'lar bence bir süre sonra sıkıntılarla karşılacaklar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.