İğrençmiş otobüste geldiğinde iniceksim kardeşim yani otobüs kokar kirlenir ben o otobüse binmem meselaKusmak diye biliyorum
İğrençmiş otobüste geldiğinde iniceksim kardeşim yani otobüs kokar kirlenir ben o otobüse binmem meselaKusmak diye biliyorum
Orası öyle de düşünsene çok acil o kalkışlı otobüsle bir yere ulaşman gerekiyordu. İptal oluyor sebebi biri kusmuşBu daha kabul edilebilir bir şey, aracın temizlenmesi gerekiyor sonuçta
Aracını değiştirdi büyük ihtimalle yakında sisteme düşerA-147 bugün hiç çalışamamış arıza olarakta montaj yazılmış ikittelide araç şuan
Hayırlısı bakalım değiştirdiyse aca hangi arabayla değişti merak ettimAracını değiştirdi büyük ihtimalle yakında sisteme düşer
Sanırım 25 dk gecikmeli yapmış seferiEkli dosyayı görüntüle 72096
Alın size trajikomik kelimesinin karşılığı bunun üstüne birşey olamaz
Evet, servis ilk başta iptal olmuş. Sonradan herhalde engelli vatandaş bulununca geç kalkış yapmış.Sanırım 25 dk gecikmeli yapmış seferi
Ya hocam şimdi öho da iett bünyesinde ya o yüzden koymamistim ama değiştiririm hemenkonunun başlığını "İETT/ÖHO da Arızalanan Otobüslerin Sebepleri ve İptal olan seferler" olarak değiştirebilirsek tam oturur gibi ne dersin @Emirinho10
öho açısından demedim aslında genelde arızadan çok İptal olan Seferler paylaşılıyor o yüzden ikisi birleşsin diye dedimYa hocam şimdi öho da iett bünyesinde ya o yüzden koymamistim ama değiştiririm hemen
He pardon yanlış anlamışımöho açısından demedim aslında genelde arızadan çok İptal olan Seferler paylaşılıyor o yüzden ikisi birleşsin diye dedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.