Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu yeni sistemle Cevizbağ kalkışları erken bitiyor. Eskiden gece 12'ye kadar Cevizlibağdan Şifaya otobüs olurdu. Cevizlibağdan kalkan gece 10'dan sonraki otobüsleri 500T yapsınlar, yoksa yolcu mağduriyeti oluşuyor.
Eklerler belki baksana kaç gündür bir hattın seferlerini bir türlü oturtamadılar deneme tahtası gibi İETT ekleniyor çıkartılıyor. Yemin ediyorum şu forumdan bir arkadaşı koy daha iyi yönetir şu İETT yi 😒

132V Hattımız Hakkında

Değerli Yolcularımız,

132V Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi - Pendik YHT hattımız 9 Ağustos 2025 tarihinden itibaren 132YS ve 132SP olmak üzere iki ayrı hat olarak hizmet verecektir.

-132YS Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi – Sultanbeyli Peronlar

-132SP Sultanbeyli Peronlar – Pendik YHT / Pendik

Bu kapsamda, 132YS ve 132SP hatları arasında yapılacak aktarmalar ücretsiz olacaktır.

Kaynak: İETT Duyurular

İETT'nin acilen Pendik bölgesindeki hatları ele alması ve düzenleme yapması gerekiyor. Çoğu otobüs hattı ya gereksiz dolanıyor ya da %90 oranında diğer otobüslerle aynı güzergahı takip ediyor. Özellikle en kötüsü Kurtköy/Çamlık/Yenişehir'den merkeze giden hatların neredeyse hepsi Ertuğrul Gazi Mahallesi'nden geçiyor. 2 arabanın yan yana geçemediği evlerin 2 katlı olduğu sokaklarda 4-5 otobüs arka arkaya gelebiliyor.

Daha önce de belediyeye yazmıştım ama dönüş olmamıştı. Yayalar metro istasyonu etrafındaki boş alanlardan birisi İETT garajı yapılıp buradan bütün Kurtköy/Çamlık/Yenişehir hatta Sultanbeyli ve Tuzla'ya metro aktarmalı hatlar açılmalı.

09-08-2025 itibariyle Cumartesi 14, Haftaiçi 13, Pazar 1 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 83 sefer, Pazar 83 sefer ilave edilmiştir.

500L cumartesi pazar ortalama 10-20 dakikada bir olacak şekilde 83'er sefer eklenmiş. Hafta içi Cevizlibağ kalkışlarının saatleri de düzeltilmiş. Şuanlık hatta sorun kalmamış gibi

Düzenleme: Tek sorun Cevizlibağ kalkşının hafta içi 23:00'te son bulması.

Son düzenleme:
09-08-2025 itibariyle Cumartesi 14, Haftaiçi 13, Pazar 1 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 83 sefer, Pazar 83 sefer ilave edilmiştir.

500L cumartesi pazar ortalama 10-20 dakikada bir olacak şekilde 83'er sefer eklenmiş. Hafta içi Cevizlibağ kalkışlarının saatleri de düzeltilmiş. Şuanlık hatta sorun kalmamış gibi

Düzenleme: Tek sorun Cevizlibağ kalkşının hafta içi 23:00'te son bulması.
sorunlar bir o degilki haftasonu 23 den sonra son sefer ta 1 kusur saat sonra ve haftasonu seferleri yetersiz şuanda ya sacmalık diz boyu resmen reyzillik ya

sorunlar bir o degilki haftasonu 23 den sonra son sefer ta 1 kusur saat sonra ve haftasonu seferleri yetersiz şuanda ya sacmalık diz boyu resmen reyzillik ya
500L'de maalesef Cevizlibağ'da 23:00'ten sonra sefer yok. Sol taraf Cevizlibağ kalkışları, sağ taraf 4. Levent kalkışları

Ekran görüntüsü 2025-08-09 125027.png

birde haftasonu sefer aralıklari 20 dakikada bir ortalama ayrı reyzillik yemin ederim bu forumdan koy 3-5 kişi daha iyi planlar,ayrıca o Alibeyköy metrodaki gibi sarı İETT yelekli yetkililer yokmu görmüyor mu bildirmiyormu sefer planlayanlara seferler sık olsun diye nereden baksan reyzillik yoruldum yazmaktan resmen

haftasonu diye belirtmemisim haftasonu olacaktı cumartesi Cevizlibağ dan 23 den sonraki sefer 00:15 Pazar 00:25 reyzillik resmen
Abi birde şu var yanlış hatırlıyor olabilirim hattı çok bilmiyorum ama 500T'nin bölünmeden önce Tuzladan son kalkışı 00:00 gibi bir şeydi. Şuan 22:45. 1 saat 15 dakika azalma var

Abi birde şu var yanlış hatırlıyor olabilirim hattı çok bilmiyorum ama 500T'nin bölünmeden önce Tuzladan son kalkışı 00:00 gibi bir şeydi. Şuan 22:45. 1 saat 15 dakika azalma var
valla gerçekten bu sefer planlama olaylarını nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum kafaları guzelken mı yapıyorlar aceba nedir

Bu da 500T'nin hafta içi, cumartesi, pazar kalkışları. Sol taraf Şifa mahallesi, sağ taraf 4. Levent

Ekli dosyayı görüntüle 77034
Okullar açılınca film kopacak halkta bence rotasında önemli okullar var cevizlibağ ve çevresinden hemen okuluna gidebilenler çok vardı aktarmanın zaman yiyen bir uygulama olduğunu düşünemiyorlar 4. Levente kısaltmak yerine cevizlibağdaki peronu geliştirsinler hareket amirliği vs kurulsun oraya sadece orayla ilgilenecek

Geri
Üst Alt