Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla sıkıntı dediğiniz gibiyse gerçekten 50b yi dediğiniz gibi oyuncak ettiler bir ekliyorlar bir azaltıyorlar yarım saatte bir şuanda seferleri buda yetersiz 94y iken daha çok seferi vardı valla birde kapatırken 50b ile daha çok sefer imkani diye acmislardi fıkra gibi
Bakırköye fazladan katlı bina dikip övünmek yerine peron açmaları lazım

Değerli Yolcularımız,

Sizlere sunduğumuz hizmet kalitesini artırmak ve daha erişilebilir bir ulaşım hizmeti sunabilmek amacıyla; 50G Göktürk–Taksim ve 55G Gaziosmanpaşa–Beşiktaş hatlarımız, 9 Ağustos saat 00.00 itibarıyla İstanbullulara hizmet vermeye başlayacaktır.

Bu doğrultuda:

- 55G Gaziosmanpaşa – Beşiktaş Gece Hattı,
Gaziosmanpaşa – Eyüpsultan – Balat – Cibali – Unkapanı – Şişhane – Tarlabaşı – Taksim – Beşiktaş güzergâhında hizmet verecektir.

- 50G Göktürk – Taksim Gece Hattı ise,
Göktürk Köprübaşı Mahallesi – İstanbul Evleri – Hoşdere – Kemerburgaz – Hasdal – Alibeyköy Metro – Miniatürk – Halıcıoğlu – Kasımpaşa – Şişhane – Taksim
arasında hizmet verecektir.

Yolcularımıza saygıyla duyurulur.

Kaynak: İETT Duyurular

Ekli dosyayı görüntüle 76435
Cidden saçmalıyorlar. Öyle yapacaklarına gece 55T'yi Taksim'den Beşiktaş'a kadar çalıştırsalarmış ya 55T-1 koduyla? Ya da 55ET'yi 55T'nin güzergahından giden gece deparları açabilirlermiş.

50G'ye gelince kodu ayrı garip, iki noktanın bağlantısı ayrı garip. bir kere 50, Alibeyköy Metro'ya ait bir kod. Ayrıca Taksim nere, Göktürk nere? TM4'e ve 50N'ye gece seferleri eklesinler çok istiyorlarsa. Alibeyköy Aktarma Merkezi'nin manası kalmıyor ki. O zaman 48A'yı da açsınlar bu mantıkla. Bilmiyorum, belki de yanlış düşünüyorum.

Cidden saçmalıyorlar. Öyle yapacaklarına gece 55T'yi Taksim'den Beşiktaş'a kadar çalıştırsalarmış ya 55T-1 koduyla? Ya da 55ET'yi 55T'nin güzergahından giden gece deparları açabilirlermiş.

50G'ye gelince kodu ayrı garip, iki noktanın bağlantısı ayrı garip. bir kere 50, Alibeyköy Metro'ya ait bir kod. Ayrıca Taksim nere, Göktürk nere? TM4'e ve 50N'ye gece seferleri eklesinler çok istiyorlarsa. Alibeyköy Aktarma Merkezi'nin manası kalmıyor ki. O zaman 48A'yı da açsınlar bu mantıkla. Bilmiyorum, belki de yanlış düşünüyorum.
50G’nin kodundaki asıl gariplik bence kapanan bir hatta ait olması ve güzergahının bu kapanan hatla pek alakası olmaması.
Alibeyköy’den geçme sebebi herhalde orada mahsur kalmış Göktürk yolcularını toplamak

50G’nin kodundaki asıl gariplik bence kapanan bir hatta ait olması ve güzergahının bu kapanan hatla pek alakası olmaması.
Alibeyköy’den geçme sebebi herhalde orada mahsur kalmış Göktürk yolcularını toplamak
Bunu havalimanın başlatıp yapsalardı daha iyi olcak tı metro kapanıyor 12 açılıyor 6 da en mantıklısı oydu ama niye açtılar acayip

Evet eskiden Göktürk - Alibeyköy Metro kodu 50G idi. Şimdi bu hatta tanımlamışlar.
Ve muhtemelen öyle. Orada kalan Kemerburgaz - Göktürk yolcularını toplamak amaç herhalde.
Keşke M11'i de gece çalıştırsa UAB. Bu sayede metro ile kısa bir sürede Alibeyköy'den Göktürk'e, Göktürk'ten Taksim'e ulaşmak mümkün olurdu ama işte...

Evet eskiden Göktürk - Alibeyköy Metro kodu 50G idi. Şimdi bu hatta tanımlamışlar.
Ve muhtemelen öyle. Orada kalan Kemerburgaz - Göktürk yolcularını toplamak amaç herhalde.
Keşke M11'i de gece çalıştırsa UAB. Bu sayede metro ile kısa bir sürede Alibeyköy'den Göktürk'e, Göktürk'ten Taksim'e ulaşmak mümkün olurdu ama işte...
GoA4 metroyu hele hele havalimanına giden bir metroyu 7/24 çalıştırmamak kesinlikle TCDD’den beklenen bir hareket

Küçük bir mesajla konunuzu bölüyorum kusura bakmayın. 64 Sayfanın tamamını okudum yaklaşık 10-12 sayfalık mesaj sildim. Sildiğim mesajlar Silinsin mesajları ve hesap adını vermeyeceğimi ama tahmin edebileceğiniz hesapla olan kavgalı konuşmalarınız. Konu dışına çıkan çok nadir mesajları sildim. Konu dışına çıkmadığınız sürece müdahale etmek istemiyorum zaten. Baştan beri tüm mesajlarınızı beğendim bildirim için kusura bakmayın :D iyi forumlar dilerim

Gece hattına daha gerekli olan çoğu bölge varken gidip de Göktürk gibi zengin kesimin yüksek olduğu, gece taksiyle bile dönme imkanına sahip olanların daha fazla ihtiyacı vardı tabi tebrik ederiz iett👏
Göktürk te normal kesimde var ve Göktürk tüm hatları her zaman dolu

Gece hattına daha gerekli olan çoğu bölge varken gidip de Göktürk gibi zengin kesimin yüksek olduğu, gece taksiyle bile dönme imkanına sahip olanların daha fazla ihtiyacı vardı tabi tebrik ederiz iett👏
Kemerburgaz daha zengin yeri göktürk daha suburban yada bem öyle düşünüyorum

Ya aslında her bölgede bir tane gece hattı olacak . G ile başlayacak hat adına sahip olacaklar .
Örneğin Sultangazi’de çoğu bölgeyi kapsayacak bir gece hattı açılacaksa G-36 denilebilir . Ya da Başakşehirde açılacaksa G-78 olabilir . Saçma sapan önceden kullanılmış kodları verip kafa karıştırıyorlar

Ya aslında her bölgede bir tane gece hattı olacak . G ile başlayacak hat adına sahip olacaklar .
Örneğin Sultangazi’de çoğu bölgeyi kapsayacak bir gece hattı açılacaksa G-36 denilebilir . Ya da Başakşehirde açılacaksa G-78 olabilir . Saçma sapan önceden kullanılmış kodları verip kafa karıştırıyorlar
Bize de 33G koduyla bir gece hattı Güngören falan 🤣

Geri
Üst Alt