Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
16F -> 03-08-2025 itibariyle Pazar 6 sefer, Cumartesi 12 sefer, Haftaiçi 12 sefer ilave edilmiştir.

137 -> 03-08-2025 itibariyle Haftaiçi 55, Pazar 6, Cumartesi 12 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 3 sefer ilave edilmiştir.

29T sessiz sedasız kaldırılmış. Hala sistemde gözüküyor ama muhtemelen okullarla beraber açılacaktır

15BK -> 04-08-2025 itibariyle Pazar 12 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 7 sefer ilave edilmiştir

Son düzenleme:

132V Hattımız Hakkında

Değerli Yolcularımız,

132V Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi - Pendik YHT hattımız 9 Ağustos 2025 tarihinden itibaren 132YS ve 132SP olmak üzere iki ayrı hat olarak hizmet verecektir.

-132YS Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi – Sultanbeyli Peronlar

-132SP Sultanbeyli Peronlar – Pendik YHT / Pendik

Bu kapsamda, 132YS ve 132SP hatları arasında yapılacak aktarmalar ücretsiz olacaktır.

Kaynak: İETT Duyurular

Ekran görüntüsü 2025-08-05 111728.png

132V Hattımız Hakkında

Değerli Yolcularımız,

132V Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi - Pendik YHT hattımız 9 Ağustos 2025 tarihinden itibaren 132YS ve 132SP olmak üzere iki ayrı hat olarak hizmet verecektir.

Bu kapsamda, 132YS ve 132SP hatları arasında yapılacak aktarmalar ücretsiz olacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 76377
Böyle bir hatta gerçekten gerek var mıydı bilemedim KM72 de var?

Bu mantıkla 132P yi de bölelim, Kartal Çekmeköy hatlarını da bölelim. İnsanları aktarmaya mecbur etmekten uğraştırmaktan başka birşey değil. Böyle hatların bölünmesine sonuna kadar karşıyım saçma çünkü.

Böyle bir hatta gerçekten gerek var mıydı bilemedim KM72 de var?
132V’nin 93 durağı var 132SP her halükarda daha verimli olacaktır özellikle Pendik YHT’ye gitmeye çalışan için 132YS’yi de depardan ötürü çıkarmış olabilirler ne kadar verimli olacağı önemli değil lokasyondan ötürü bence

132V’nin 93 durağı var 132SP her halükarda daha verimli olacaktır da 132YS’yi depardan ötürü çıkarmış olabilirler ne kadar verimli olacağı önemli değil lokasyondan ötürü bence
132SP güzergahından bir sürü otobüs hattı geçiyor, Pendikten elini kaldırsan oraya rahatlıkla gidersin. En kötü metroya bin Kurtköyden bile gidersin

132SP’nin güzergahı daha belli değil farklı bir şeyler yapabilirler.
Aslında güzergahı belli 132V nin Trabzon caddesi durağından sonraki güzergahı kısaca 132V yi ortadan ikiye böldüler bence gereksiz bir durum hemen hemen her seferi full gidiyo geliyor

132V Hattımız Hakkında

Değerli Yolcularımız,

Ekli dosyayı görüntüle 76377
Yav yeter artık sabah bir uyandım grupta böyle bir haberle uyandım. Nedir bu İstanbullunun çektiği çile artım kendimi asıcam en sonunda dayanamıyorum

Geri
Üst Alt