146-2 Hoşdere - Bakırköy hattı açılmış. 146-1'in abisi olacak. 146 seferleri büyük oranda azalmış.
yeni deparın farkı ne asıl hattan?146-2 Hoşdere - Bakırköy hattı açılmış. 146-1'in abisi olacak. 146 seferleri büyük oranda azalmış.
146-1 Hoşdere - Avcılar arası.İki deparın farkı ne?
asıl hattan farkı ne diye merak etmiştim cümleyi yanlış kurmuşum pardon146-1 Hoşdere - Avcılar arası.
146-2 Boğazköy/Hoşdere - Bakırköy arası çalışacak.
146 hattı direkt Esenkent'ten geçerken 146-2 Hoşdere'nin içine girip Esenkent'e geçecek.asıl hattan farkı ne diye merak etmiştim cümleyi yanlış kurmuşum pardon
Darısı 146-1’e142-1 Kaldırılmış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.