Cevizlibağ - 4.Levent en çok yolcu potansiyeline sahip olacaktır . Çünkü hep biniyorum gidişte boş bir otobüse hiç rastlamadım . Ayrıca okula gitmeye ya da karşıya gitmeye çalışan çok fazla insan var Levente kadar . Geri dönüşte ahım şahım insan olacağını sanmıyorum ama bomboş olmaz tabikiSizce yolcu potansiyeli hangi etapta Şifa Mahallesi - 4.Levent mi
4.Levent - Cevizlibağ mı? Bunun araştırmasını yaptırdı mı İETT önce onu sorgulamak lazım
Kaç kişi Şifa Mahallesinden Kavacıka kadar olan kısımda Cevizlibağa gidiyor
İETT şunu diyebilir Kozyatağına kadar olan tüm D100 güzergahındaki yerleşimler M4 Metrosu uzunçayır Metrobüsle Cevizlibağ gitsin. Kavacık kısmını da 15KB ile Kozyatağına getirebilirim. Böyle de düşünebilirlerdi buna da şükür demekten başka çare yok gibi
Ben karşıdayken edirnekapı dolaylarında 5-10 kişiyle görüyordum, daha ilerlerde doluyordu herhaldeArkadaşlar eğer yolu 4.Levent ilerisine düşecek wowdaş varsa şu 500T nin 4.Levent yazanına binebilir mi? Gerçekten bu şekilde mi gidiyor
Şehitlikten 50li hatlara aktarma yapıp eyüpsultan anadolu lisesine giden belki vardırAslında yeni 500T kararını tam olarak test edemeyeceğiz. Asıl olay okullar açıldıktan sonra olacak bakalım yeterli mi yetersiz mi diye. Şuanlık tam yorum yapamayız şimdi geldi aklıma. 500T'nin güzergahında Lise var mıdır bilmiyorum ama o kadar KM'lik yol illa vardır 1-2 tane
4.Levent - Cevizlibağ arasındaki liseler için 500L daha önemli aslında 500L bağıntısız olması lazım yani C-5 ÖHO ise C-5 ÖHO başka bölge ÖHO OAŞ yada İETT eklenmeside bir sakınca olmamalı aynı anda OAŞ ÖHO İETT çalışan hatta var 622 gibi iki farklı bölge ÖHO da çalışabilir yada OAŞ ÖHO de çalışabilirAslında yeni 500T kararını tam olarak test edemeyeceğiz. Asıl olay okullar açıldıktan sonra olacak bakalım yeterli mi yetersiz mi diye. Şuanlık tam yorum yapamayız şimdi geldi aklıma. 500T'nin güzergahında Lise var mıdır bilmiyorum ama o kadar KM'lik yol illa vardır 1-2 tane
Yap oradan şifa dolmuşuna binip gitmeden evvel tuzlada takılırsın500T bana çok ters kalan bir yerde. Hayatım boyunca hiç binmedim bile. İlk durak - Son durak yapmayı çok istiyorum. Hat kısalmadan önce yapmalı mıyım tavsiye eder misiniz![]()
Küçükçekmeceden kalkıp binersem binerim. Cevizlibağdan binerim o yüzden. Tuzladan dönüşte de marmarayla dönerim o kadar yol git gel çekilmez gün biterYap oradan şifa dolmuşuna binip gitmeden evvel tuzlada takılırsın
Saati denk getirebilirsen 130H+E-3 yapabilinKüçükçekmeceden kalkıp binersem binerim. Cevizlibağdan binerim o yüzden. Tuzladan dönüşte de marmarayla dönerim o kadar yol git gel çekilmez gün biter![]()
Eve gecenin köründe gitmek bir sıkıntı teşkil etmiyorsa 133P+132+E-3 de yapabilirsin 130H’a göre nispeten sık seferlilerKüçükçekmeceden kalkıp binersem binerim. Cevizlibağdan binerim o yüzden. Tuzladan dönüşte de marmarayla dönerim o kadar yol git gel çekilmez gün biter![]()
Ordan marmaraya mı aktarmam gerekiyor E-3 ile yoksa metro tarzı yer mi. Halkalı Marmaraya gelmem gerek çünkü. Ordan da yürüyebilirim eve sorun olmaz 15 dk falan zatenEve gecenin köründe gitmek bir sıkıntı teşkil etmiyorsa 133P+132+E-3 de yapabilirsin 130H’a göre nispeten sık seferliler
Bunlar marmaraya götürmez alternatif otobüslü hatlarOrdan marmaraya mı aktarmam gerekiyor E-3 ile yoksa metro tarzı yer mi. Halkalı Marmaraya gelmem gerek çünkü. Ordan da yürüyebilirim eve sorun olmaz 15 dk falan zaten
Yanlış demişim tuzla marmaryaa km12 gidiyorOrdan marmaraya mı aktarmam gerekiyor E-3 ile yoksa metro tarzı yer mi. Halkalı Marmaraya gelmem gerek çünkü. Ordan da yürüyebilirim eve sorun olmaz 15 dk falan zaten
Şifa Mahallesinden Marmaraya gitmen için absürt öneri de benden gelsin sana,Küçükçekmeceden kalkıp binersem binerim. Cevizlibağdan binerim o yüzden. Tuzladan dönüşte de marmarayla dönerim o kadar yol git gel çekilmez gün biter![]()
Ben de 1 kere leventten cevizlibağa gitmek dışında binmedim, bence bu değişiklik sanılan kadar sorun yaratmayacak, yani öyle umuyorum.500T bana çok ters kalan bir yerde. Hayatım boyunca hiç binmedim bile. İlk durak - Son durak yapmayı çok istiyorum. Hat kısalmadan önce yapmalı mıyım tavsiye eder misiniz![]()
Kesinlikle 500T artık eski formunda değil hani nasıl derler jübilesini yapmış efsane futbolcu gibi artık. Yarın 500T'yi kaldırsınlar. Halk bir kaç gün ayaklanır, isyan eder sonra unuturlar. Ayda, yılda bir akıllarına gelip böyle bir hat vardı hey gidi hey der geçerler. Şahsen Tuzlaya Metro gelmiş olsa Şifadan Tuzlaya metroya gider, metroya biner Kozyatağında inip seferleri sıklaştırılmışsa 129L kullanırım. 500L ile de Cevizlibağ giderim. Dolayısıyla metro açılana, 129L sıklaştırılana kadar 500T olması elzemdir.Ben de 1 kere leventten cevizlibağa gitmek dışında binmedim, bence bu değişiklik sanılan kadar sorun yaratmayacak, yani öyle umuyorum.
D100 güzergahında yoğun yapılaşma var o yüzden 130Ş bence formunu korumaya devam edecektirKesinlikle 500T artık eski formunda değil hani nasıl derler jübilesini yapmış efsane futbolcu gibi artık. Yarın 500T'yi kaldırsınlar. Halk bir kaç gün ayaklanır, isyan eder sonra unuturlar. Ayda, yılda bir akıllarına gelip böyle bir hat vardı hey gidi hey der geçerler. Şahsen Tuzlaya Metro gelmiş olsa Şifadan Tuzlaya metroya gider, metroya biner Kozyatağında inip seferleri sıklaştırılmışsa 129L kullanırım. 500L ile de Cevizlibağ giderim. Dolayısıyla metro açılana, 129L sıklaştırılana kadar 500T olması elzemdir.
Tuzlaya Metro gelse 130Ş'nin yüzüne yaşlılar, ara duraklarda inecekler, metroya inip çıkmaya erinen insanlar dışında kimse bakmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.