Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BMC'lerin yarısı Devlet malzeme Ofisi'nden tedarik edildi. Onlar özel üretim değil. Ayrıca BMC Procity TR'de plus modeli dışındaki araçlarda sadece klimalı/klimasız paket araçlar var bildiğim kadarıyla. Yani boşu da dolu gibi görünüyor dışarıdan bakıldığında.
En boş paketi sadece Procity diye geçiyor. Halk ve Belediye tipi olarak ayrılmış fiyat listesinde.

BMC'lerin yarısı Devlet malzeme Ofisi'nden tedarik edildi. Onlar özel üretim değil. Ayrıca BMC Procity TR'de plus modeli dışındaki araçlarda sadece klimalı/klimasız paket araçlar var bildiğim kadarıyla. Yani boşu da dolu gibi görünüyor dışarıdan bakıldığında.
Ulaşımpark’ın araç filosu gözüküyor mu sitede bilmiyorum fakat rastladıklarım hep CNG idi yanda PROCITY CNG bir altta da TR yazıyor

Bu teknik şartnameyi nereden buldun ulaşımpark bence iettden 100 kat daha kapalı kutu
Ekran görüntüsü 2025-07-25 154858.png

Tamam da önü arkası ve yanı renkli tabela olan bmcler çok ama çok özel üretim. Ben kaç ay takip ettim bu otobüslerin üretilmesini teslim edilmesini o kadar beni heyecanlandırmıştı.
Tabela dışında başka ne var özel üretim kılan? Orta kapıda koltukların önündeki İett yazan tabla cam değil mesela.

Geri
Üst Alt