Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet evet, metrobüs için söylemiştim. 2013 modelleri ne kadar sevdiğimi sen daha iyi bilirsin zaten ama Kent XL'leri çok beğenemedim. İlk defa metrobüs ürettikleri içinde eleştirmek istemiyorum ilk üretimleri ama Akiadan bile kötü olmayı nasıl başardılar merak ettim Koskoca Otokar
Sakarya'dakiler kiel koltuklu. Onları da fırsat bulursak deneyimlemek lazım, belki daha başarılı olmuşlardır.

Sakarya'dakiler kiel koltuklu. Onları da fırsat bulursak deneyimlemek lazım, belki daha başarılı olmuşlardır.
Benim hala aklım Test edilip alınmayan ve Tekirdağ Belediyesine giden Kent LF körüklü modeli. Acaba alınsa performansı nasıl olurdu

Evet evet, metrobüs için söylemiştim. 2013 modelleri ne kadar sevdiğimi sen daha iyi bilirsin zaten ama Kent XL'leri çok beğenemedim. İlk defa metrobüs ürettikleri içinde eleştirmek istemiyorum ilk üretimleri ama Akiadan bile kötü olmayı nasıl başardılar merak ettim Koskoca Otokar
İlk defa mı. Körüklü kentleri mercedes mi üretti? Altı üstü onun uzun versiyonu. Bal gibi de Otokar ve İETT hata yaptı. Çünkü İETT 2013 yılındaki gibi ortaya muazzam birşey çıkarttırabilirdi ama bu olmadı.

İlk defa mı. Körüklü kentleri mercedes mi üretti? Altı üstü onun uzun versiyonu. Bal gibi de Otokar ve İETT hata yaptı. Çünkü İETT 2013 yılındaki gibi ortaya muazzam birşey çıkarttırabilirdi ama bu olmadı.
Şehir içi dinlenmeli araç üretmek ayrı, Metrobüste hiç durmadan 10-12 saat araç üretmek ayrı. Tabikide ilk defa. Onun uzun versiyonu diye geçiştirmek kesinlikle hata olur

Onun için mi düşük motor koymuşlar araç bayılıyor.
Onu diyorum işte. İlk defa metrobüs ürettiler onu belki uygun gördüler. Sonuçta okumuş mühendis olmuş insanlar. Önemli olan aynı hataları tekrar yapmamaları illa ki hatalarından ders alacaklardır

Geri
Üst Alt