Girdim dedikten sonra rime’ın sıfat
Evet. Mesela Otokar'ın klimasını nerden biliyorsun? girmişsin demekki.Bazı şeyleri bilmen için girmen mi gerekir
Girdim dedikten sonra rime’ın sıfat
Evet. Mesela Otokar'ın klimasını nerden biliyorsun? girmişsin demekki.Bazı şeyleri bilmen için girmen mi gerekir
Bildiğim kadarıyla Capacity dönemi bitti. İhalelerde Yerli üretim zorunluluğu gelmişti. O yüzden Akia olmasa bile alınmazdı bence. Ayrıca Akia Ultra LF 25 modeli iyi bence yolcu sayısı ve klima açısındanAkia metrobüs için capacity L'yi,
Akia olmasaydı bu sefer hepsi otokar olurdu.Bildiğim kadarıyla Capacity dönemi bitti. İhalelerde Yerli üretim zorunluluğu gelmişti. O yüzden Akia olmasa bile alınmazdı bence. Ayrıca Akia Ultra LF 25 modeli iyi bence yolcu sayısı ve klima açısından
"Morg gibi serin" ifadesi, bir ortamın çok soğuk olduğunu abartılı ve çarpıcı bir şekilde anlatmak için kullanılır. Buradaki "morg", yani ölülerin saklandığı yer, genellikle düşük sıcaklıkta tutulduğu için bu benzetme yapılır.Evet. Mesela Otokar'ın klimasını nerden biliyorsun? girmişsin demekki.
o ayrı sen o morg esintisini hissettinmi?"Morg gibi serin" ifadesi, bir ortamın çok soğuk olduğunu abartılı ve çarpıcı bir şekilde anlatmak için kullanılır. Buradaki "morg", yani ölülerin saklandığı yer, genellikle düşük sıcaklıkta tutulduğu için bu benzetme yapılır.
Aşırı serin veya soğuk anlamında kullanılır. Bazen soğukluğu ile rahatsızlık veren ortamlar için de söylenir.
benim sorum oo ayrı sen o morg esintisini hissettinmi?
o ayrı sen o morg esintisini hissettinmi?
Konu dışına çıkmayalım silinecek mesajlarbenim sorum o
Hepsi otokar olmasından Akia olması kat kat daha iyi benceAkia olmasaydı bu sefer hepsi otokar olurdu.
İran - Türk ortak yapımı değil miydi. Bursa'da hatta fabrikasıNe idüğü belli olmayan Akia bir Türk markası değil anladığım kadarıyla, Bmc ve Otokar bunun aksine yerli markalarımız
Akia Türk-İran ortaklığıNe idüğü belli olmayan Akia bir Türk markası değil anladığım kadarıyla, Bmc ve Otokar bunun aksine yerli markalarımız
Sadece metrobüs için geçerli bir durum olabilir, şehir içinde akia tercih edilecek bir marka olmamalıKonu dışına çıkmayalım silinecek mesajlar
Hepsi otokar olmasından Akia olması kat kat daha iyi bence
AKİA Türk markasıNe idüğü belli olmayan Akia bir Türk markası değil anladığım kadarıyla, Bmc ve Otokar bunun aksine yerli markalarımız
İran.İran - Türk ortak yapımı değil miydi. Bursa'da hatta fabrikası
Evet evet, metrobüs için söylemiştim. 2013 modelleri ne kadar sevdiğimi sen daha iyi bilirsin zaten ama Kent XL'leri çok beğenemedim. İlk defa metrobüs ürettikleri içinde eleştirmek istemiyorum ilk üretimleri ama Akiadan bile kötü olmayı nasıl başardılar merak ettim Koskoca OtokarSadece metrobüs için geçerli bir durum olabilir, şehir içinde akia tercih edilecek bir marka olmamalı
Tamam %50 İran %50 Türk Olsun sizimi Kırcazİran - Türk ortak yapımı değil miydi. Bursa'da hatta fabrikası
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.