Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akia metrobüs için capacity L'yi,
Bildiğim kadarıyla Capacity dönemi bitti. İhalelerde Yerli üretim zorunluluğu gelmişti. O yüzden Akia olmasa bile alınmazdı bence. Ayrıca Akia Ultra LF 25 modeli iyi bence yolcu sayısı ve klima açısından

Evet. Mesela Otokar'ın klimasını nerden biliyorsun? girmişsin demekki.
"Morg gibi serin" ifadesi, bir ortamın çok soğuk olduğunu abartılı ve çarpıcı bir şekilde anlatmak için kullanılır. Buradaki "morg", yani ölülerin saklandığı yer, genellikle düşük sıcaklıkta tutulduğu için bu benzetme yapılır.

Aşırı serin veya soğuk anlamında kullanılır. Bazen soğukluğu ile rahatsızlık veren ortamlar için de söylenir.

Yani illa girmeye gerek yokmuş :)

"Morg gibi serin" ifadesi, bir ortamın çok soğuk olduğunu abartılı ve çarpıcı bir şekilde anlatmak için kullanılır. Buradaki "morg", yani ölülerin saklandığı yer, genellikle düşük sıcaklıkta tutulduğu için bu benzetme yapılır.

Aşırı serin veya soğuk anlamında kullanılır. Bazen soğukluğu ile rahatsızlık veren ortamlar için de söylenir.

o ayrı sen o morg esintisini hissettinmi?

Sadece metrobüs için geçerli bir durum olabilir, şehir içinde akia tercih edilecek bir marka olmamalı
Evet evet, metrobüs için söylemiştim. 2013 modelleri ne kadar sevdiğimi sen daha iyi bilirsin zaten ama Kent XL'leri çok beğenemedim. İlk defa metrobüs ürettikleri içinde eleştirmek istemiyorum ilk üretimleri ama Akiadan bile kötü olmayı nasıl başardılar merak ettim Koskoca Otokar

Geri
Üst Alt