Meslekten ihraçBazen düşünüyorum acaba şoför olsaydım herşeyi göze alıp bir anlığına mesela caddeye çıkarır mıydım bu otobüsü. Veya İETT herşeyi göze alıp izin mizin almadan sadece 1 seferlik 1 hatta verse mesela kimse fark edipte ceza yazar mı...
Meslekten ihraçBazen düşünüyorum acaba şoför olsaydım herşeyi göze alıp bir anlığına mesela caddeye çıkarır mıydım bu otobüsü. Veya İETT herşeyi göze alıp izin mizin almadan sadece 1 seferlik 1 hatta verse mesela kimse fark edipte ceza yazar mı...
Yani diyorsun ki İrfan Demet madalya takmazdıMeslekten ihraç
Otokar fabrikanın yakınlığından ötürü tercih edildi bence, bayağı şey de hediye ettiler yanında hemİstanbul'un haricindeki belediyeler de almadı. Sakarya metrobüs projesine yerli Otokar alındı mesela.
Bir adet Kent XL hediye ettiler ayrıca bir adet de test amaçlı E kent verdiler.Otokar fabrikanın yakınlığından ötürü tercih edildi bence, bayağı şey de hediye ettiler yanında hem
Bir yerde Yazıyordu forumda tam olarak ne hediye ettikleri daha çok şey vermişlerdiBir adet Kent XL hediye ettiler ayrıca bir adet de test amaçlı E kent verdiler.
İETT BMC’sine rastlamadım fakat Akia sarısı kendi gibi muhteşemİETT'nin bmc procity tr ve akiaların sarısını sevmiyorum seven varsa bir adım öne çıksın.
Karsan’ı diyorsan evet plaka kısmı koyu, ayrı parçalar olduğu göze batıyor. Genel olarak dandik bir araç oldupu için göze batmıyor amaAslında damalar olsa o zaman karşılaştırma yapmak daha kolay olacak
Çünkü bu şekilde koyu gibi görünmüyor mu
Akiayı diyorum. İETT'nin hatası yamalı bohça gibi araçları boyamasıKarsan’ı diyorsan evet plaka kısmı koyu, ayrı parçalar olduğu göze batıyor
Konuyu siyasete götürmesek mi acaba???Apoyu dışarı çıkaracak irade capacity'i caddeye çıkaramıyorsa kapatalım gidelim dükkanı.
Şuanda tek adam sistemi yok mu. Her yetki bir kişi de değil mi. Yeter ki suyuna gidilsin bu iş olur.
O yüzden demedim ki yani siyaset umrumda değil. Ben sadece çok güçlü bir yönetim olduğunu söyledim, istenirse neye gücü yeten devlet yönetiminin bir otobüsü mü gücü caddeye çıkarmaya yetmiyor demek istemiştim. Herşey bir rica ve bir imzaya bakar bu kadar basit.Konuyu siyasete götürmesek mi acaba???
Zaten körüklü araçlar varken ve trafik kuralları/yasaları belliyken neden şehir içine çıksınlar metrobüste yerleri gayet iyiO yüzden demedim ki yani siyaset umrumda değil. Ben sadece çok güçlü bir yönetim olduğunu söyledim, istenirse neye gücü yeten devlet yönetiminin bir otobüsü mü gücü caddeye çıkarmaya yetmiyor demek istemiştim. Herşey bir rica ve bir imzaya bakar bu kadar basit.
Aklıma @T.C EMRE SAĞIR 025 'in çekip diğer forumda paylaştığı şu Akia geldi. Uzaktan montaj gibi gelen bu araç inşallah normale dönmüştür.Akiayı diyorum. İETT'nin hatası yamalı bohça gibi araçları boyaması
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.