@snell479 hocam silelim yavaştan bu mesajları, 30-35 tane konudan ırak mesaj çıktı artık yani, bak @emreunel159 linki bıraksın, burada yemeyin birbirinizi,hatta hiçbir yerde yemeyin abicim tek istek bu ya bak buradan 7-8 kişi sadece bunu istiyor,
Ben O345 filan aramıyorum, Ikarus'u da aramıyorum , Citaro ve CapaCity'leri arayabilirim amaArarsınız ararsınız nasıl ki şimdi bir tane bile olsun ikarus man mercedes O345 arıyoruz. Yakında citaro ve capacity'leri de ararsınız. Vefa çok önemli. Ararsınız da bulamazsınız ama.
Ben phileasların bile kepçeyle parçalanmasına karşı çıkmıştım. Kepçeyle dalmak nedir ya herşeyin bir yakışığı var ama bunlar gittiler bildiğin sarı jcb kepçeyle parçaladılar.
https://wowturkey.com/konu/istanbul-ulasimi-hakkinda-random-karisik-sohbet.11340/ dediğin yer burasıGece ne oldu ki neden mesajlar silindi en son temsa cng konuşulmuyor muydu
Tamam da burda noldu ben gittikten sonra onu diyorum ben dahil herkes yatmaya gitmişti. En son sükunet vardı.
Acemi Moderatör. daha Yeni Ekip Lideri Oldun Ama Hala gözümde Acemisin.BU BAŞLIKTA BİR ARGO BULURSAM ÇIRANIZI YAKARIM
Konu hakkında İnceleme başlatılacak. Bir Moderatör Taraf Tutamaz.Hermes adlı moderatör şahsımdan özür dilemelidir çünkü niyetin ne diyerek bana art niyetli yaklaşmıştır. Hermes görevini kötüye kullanıp taraflı yaklaşmıştır.
sen öyle san.Bmc alınsa çok iyi olur araç lar çok iyi
Araçlar Dökülüyor tek tek yanıyorlarBMC Düşmanlığı yapmaya gerek yok. Procity TR modelleri gayet iyi araçlar. Tam F/P aracı
Dediğiniz araçlar Procity modeli. Procity TR modeli Türkiye standartında gayet verimli araçlarAraçlar Dökülüyor tek tek yanıyorlar
En son üretilen partiler kaliteli. 2016-17’leri cok sevmiyorum.Dediğiniz araçlar Procity modeli. Procity TR modeli Türkiye standartında gayet verimli araçlar
BMC Madem Türk Markasıydı Anadolu İsuzu'da türk Markası Bakanlık Dem Partili Belediyelere Zorla BMC Aldırttı. Neden Zorla Aldırttı?Her araç yanabilir. İstanbuldakiler iyi özellikle klimaları. Bir Türk markasının böyle bir araç üretebilmesi gurur duyulması gerekirken sürekli kötüleniyor. İsmi BMC değilde GMC olsa Yurt dışında üretilse tapılırdı araçlara
evet hükümet yanlısı bir firma ama yiğidi öldürüp hakkını yememek gerek Procity TR’ler eski kasaların aksine otobüs denebilecek türden araçlarsen öyle san.
Orası markayı ilgilendirmez ve kötü yapmaz. Durumu belediyenizle konuşun veya CİMER'e şikayette bulunun. Siyasi bir durum BMC'yi ilgilendirmezBMC Madem Türk Markasıydı Anadolu İsuzu'da türk Markası Bakanlık Dem Partili Belediyelere Zorla BMC Aldırttı. Neden Zorla Aldırttı?
Belediyeler Kendi İradesiyle Otobüs alamazlarmı?
Bmc ye bin öyle knuşsen öyle san.
Hep biniyorumBmc ye bin öyle knuş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.