Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ararsınız ararsınız nasıl ki şimdi bir tane bile olsun ikarus man mercedes O345 arıyoruz. Yakında citaro ve capacity'leri de ararsınız. Vefa çok önemli. Ararsınız da bulamazsınız ama.

Ben phileasların bile kepçeyle parçalanmasına karşı çıkmıştım. Kepçeyle dalmak nedir ya herşeyin bir yakışığı var ama bunlar gittiler bildiğin sarı jcb kepçeyle parçaladılar.
Ben O345 filan aramıyorum, Ikarus'u da aramıyorum , Citaro ve CapaCity'leri arayabilirim ama

Her araç yanabilir. İstanbuldakiler iyi özellikle klimaları. Bir Türk markasının böyle bir araç üretebilmesi gurur duyulması gerekirken sürekli kötüleniyor. İsmi BMC değilde GMC olsa Yurt dışında üretilse tapılırdı araçlara
BMC Madem Türk Markasıydı Anadolu İsuzu'da türk Markası Bakanlık Dem Partili Belediyelere Zorla BMC Aldırttı. Neden Zorla Aldırttı?

Belediyeler Kendi İradesiyle Otobüs alamazlarmı?

BMC Madem Türk Markasıydı Anadolu İsuzu'da türk Markası Bakanlık Dem Partili Belediyelere Zorla BMC Aldırttı. Neden Zorla Aldırttı?

Belediyeler Kendi İradesiyle Otobüs alamazlarmı?
Orası markayı ilgilendirmez ve kötü yapmaz. Durumu belediyenizle konuşun veya CİMER'e şikayette bulunun. Siyasi bir durum BMC'yi ilgilendirmez

Geri
Üst Alt