Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İETT'nin dışında başka bir ilin de Kent XL alması benim için büyük birşey aslında. Yani gidipte 18 lik normal körüklü de alabilirlerdi ama bunu yapmadılar o konuda bravo demek istiyorum.

25 Metrelik de alsalar dönüp yüzüne bakmazdım 21 metrelik tek körüklüler ideal.

Konuyu siyasete götürmesek mi acaba???
O yüzden demedim ki yani siyaset umrumda değil. Ben sadece çok güçlü bir yönetim olduğunu söyledim, istenirse neye gücü yeten devlet yönetiminin bir otobüsü mü gücü caddeye çıkarmaya yetmiyor demek istemiştim. Herşey bir rica ve bir imzaya bakar bu kadar basit.

E geçen sende siyasete ucundan girer gibi oldun diye hatırlıyorum biz birşey demedik ama.

Bazen istemeyerekte olsa girmek zorunda kalıyorsun.

O yüzden demedim ki yani siyaset umrumda değil. Ben sadece çok güçlü bir yönetim olduğunu söyledim, istenirse neye gücü yeten devlet yönetiminin bir otobüsü mü gücü caddeye çıkarmaya yetmiyor demek istemiştim. Herşey bir rica ve bir imzaya bakar bu kadar basit.
Zaten körüklü araçlar varken ve trafik kuralları/yasaları belliyken neden şehir içine çıksınlar metrobüste yerleri gayet iyi

Akiayı diyorum. İETT'nin hatası yamalı bohça gibi araçları boyaması
Aklıma @T.C EMRE SAĞIR 025 'in çekip diğer forumda paylaştığı şu Akia geldi. Uzaktan montaj gibi gelen bu araç inşallah normale dönmüştür.

1000021269.jpg

1000021270.jpg
1000021271.jpg

Orijinal gönderi

Geri
Üst Alt