Araçlar zaten bitik durumdalar. Sadece uzatmaları oynuyorlar, 200 civarı metrobüs geldiği anda şutingenBu araçlar normal hat lara dağıtma sevdanızı anlamıyorum araçlar normal hatlara dağıtana kadar araçlar bitik hale geliceklar bi gidişle
Araçlar zaten bitik durumdalar. Sadece uzatmaları oynuyorlar, 200 civarı metrobüs geldiği anda şutingenBu araçlar normal hat lara dağıtma sevdanızı anlamıyorum araçlar normal hatlara dağıtana kadar araçlar bitik hale geliceklar bi gidişle
Bildiğim kadarıyla sadece yan damaları duruyor.Aklıma @T.C EMRE SAĞIR 025 'in çekip diğer forumda paylaştığı şu Akia geldi. Uzaktan montaj gibi gelen bu araç inşallah normale dönmüştür.
Ekli dosyayı görüntüle 74730
Ekli dosyayı görüntüle 74731Ekli dosyayı görüntüle 74732
Orijinal gönderi
Metrobüs Conectoların şehir içi hatlarına verilmesini bile istemeyebilirim. Bitik durumdalar ve klimaları icat edilmemiş henüz. Sürekli arıza verirlerAraçlar zaten bitik durumdalar. Sadece uzatmaları oynuyorlar, 200 civarı metrobüs geldiği anda şutingen
Mümkünse metrobüsün hiç dışarı çıkmayan kendi araçları olmalı.Metrobüs Conectoların şehir içi hatlarına verilmesini bile istemeyebilirim. Bitik durumdalar ve klimaları icat edilmemiş henüz. Sürekli arıza verirler
Conecto'dan daha iyi gibiler bence. Capacity en az 3-4 yıl daha götürür böyle giderse.Araçlar zaten bitik durumdalar. Sadece uzatmaları oynuyorlar, 200 civarı metrobüs geldiği anda şutingen
Evet ama yeni araç alıp CapaCity'leri de tutarlarsa metrobüsün araç kapasitesini de aşmış olmazlar mı? Sadece Conecto'ların yerine mi alırlar acabaConecto'dan daha iyi gibiler bence. Capacity en az 3-4 yıl daha götürür böyle giderse.
Conectolar gitsin daha lyi.Evet ama yeni araç alıp CapaCity'leri de tutarlarsa metrobüsün araç kapasitesini de aşmış olmazlar mı?
Dış hatlara giderler.Conectolar gitsin daha lyi.
Ararsınız ararsınız nasıl ki şimdi bir tane bile olsun ikarus man mercedes O345 arıyoruz. Yakında citaro ve capacity'leri de ararsınız. Vefa çok önemli. Ararsınız da bulamazsınız ama.Araçlar zaten bitik durumdalar. Sadece uzatmaları oynuyorlar, 200 civarı metrobüs geldiği anda şutingen
Ne ima etmeye çalışıyorsun sen. Evet ben o defalarca atılan kişiyim sizin gibiler yüzünden. Hala daha saçma sapan konuşuyorsun tahrik ediyorsun. Bıkmadın mı trollük yapmaya siteye zarar vermeye.Konuyu dağıtmadan söyleyeceğim genel algılansın bence “”biri”” ile herhangi bir konuda ters filan düşmemeye çalışın arkadaşlar . Ben yine bir şeyleri farkettim . Sadece “”birinin”” huyunun değişip değişmediğini anlayamaya çalışıyorum.
Dediğim gibi ters düşmeyin . Yoksa gene kitlenir başlıklar . İstemiyoruz böyle bir şey olmasını . Zaten bir şey hakkında tartışma çıkarsa belli olacaktır . İyi forumlar
Eh sadece bakınca tanıyorum artık . Uzatmaya gerek yok foruma odaklan sadece ben bide sana laf atmıyorum? Genele söylenmiş . İyi gecelerNe ima etmeye çalışıyorsun sen. Evet ben o defalarca atılan kişiyim sizin gibiler yüzünden. Hala daha saçma sapan konuşuyorsun tahrik ediyorsun. Bıkmadın mı trollük yapmaya siteye zarar vermeye.
Hayır bana laf atıyorsun. Sen ve bir başkası sabahtan beri dısslıke atıyorsunuz sustum birşey demedim yine başladınız trollüğe siteye zarar vermeye.Eh sadece bakınca tanıyorum artık . Uzatmaya gerek yok foruma odaklan sadece ben bide sana laf atmıyorum? Genele söylenmiş . İyi geceler
Sen şu @SG-220 misin, önceki ismini söyle de, niyetinianlayalım @Birnevi SenaryoHayır bana laf atıyorsun. Sen ve bir başkası sabahtan beri dısslıke atıyorsunuz sustum birşey demedim yine başladınız trollüğe siteye zarar vermeye.
Yo yanlış anlama orayı bak . Ben şu capacitylerin şehir içinde kullanılması yorumunu beğenmediğimden attım . Başkası dese ona da atardım . Bu arada sırf bunu yazmandan tanıdım seniHayır bana laf atıyorsun. Sen ve bir başkası sabahtan beri dısslıke atıyorsunuz sustum birşey demedim yine başladınız trollüğe siteye zarar vermeye.
Evet oyum. Semih denen arkadaşa gerekli cezayı verecek misiniz. Laf atıp duruyor.Sen şu @SG-220 misin, önceki ismini söyle de, niyetinianlayalım @Birnevi Senaryo
??Evet oyum. Semih denen arkadaşa gerekli cezayı verecek misiniz. Laf atıp duruyor.
Özür dilerimForumun başlığını yarın 12'ye dek kilitlememi istemiyorsanız tartışmayı kesin,sadece bunu istiyorum,ha olur da uymazsanız,ceza ikiye katlanır,üstüne ikinize de uyarı puanı basarım, şimdi
BU BAŞLIKTA BİR ARGO BULURSAM ÇIRANIZI YAKARIM
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.