Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçlar zaten bitik durumdalar. Sadece uzatmaları oynuyorlar, 200 civarı metrobüs geldiği anda şutingen
Metrobüs Conectoların şehir içi hatlarına verilmesini bile istemeyebilirim. Bitik durumdalar ve klimaları icat edilmemiş henüz. Sürekli arıza verirler

Araçlar zaten bitik durumdalar. Sadece uzatmaları oynuyorlar, 200 civarı metrobüs geldiği anda şutingen
Ararsınız ararsınız nasıl ki şimdi bir tane bile olsun ikarus man mercedes O345 arıyoruz. Yakında citaro ve capacity'leri de ararsınız. Vefa çok önemli. Ararsınız da bulamazsınız ama.

Ben phileasların bile kepçeyle parçalanmasına karşı çıkmıştım. Kepçeyle dalmak nedir ya herşeyin bir yakışığı var ama bunlar gittiler bildiğin sarı jcb kepçeyle parçaladılar.

Konuyu dağıtmadan söyleyeceğim genel algılansın bence “”biri”” ile herhangi bir konuda ters filan düşmemeye çalışın arkadaşlar . Ben yine bir şeyleri farkettim . Sadece “”birinin”” huyunun değişip değişmediğini anlayamaya çalışıyorum.
Dediğim gibi ters düşmeyin . Yoksa gene kitlenir başlıklar . İstemiyoruz böyle bir şey olmasını . Zaten bir şey hakkında tartışma çıkarsa belli olacaktır . İyi forumlar

Konuyu dağıtmadan söyleyeceğim genel algılansın bence “”biri”” ile herhangi bir konuda ters filan düşmemeye çalışın arkadaşlar . Ben yine bir şeyleri farkettim . Sadece “”birinin”” huyunun değişip değişmediğini anlayamaya çalışıyorum.
Dediğim gibi ters düşmeyin . Yoksa gene kitlenir başlıklar . İstemiyoruz böyle bir şey olmasını . Zaten bir şey hakkında tartışma çıkarsa belli olacaktır . İyi forumlar
Ne ima etmeye çalışıyorsun sen. Evet ben o defalarca atılan kişiyim sizin gibiler yüzünden. Hala daha saçma sapan konuşuyorsun tahrik ediyorsun. Bıkmadın mı trollük yapmaya siteye zarar vermeye.

Birşey hakkında tartışma çıkmaz tartışma çıkarmazsan. Konuların kirlenmesini istemiyorsan uslu dur olsun bitsin. Aklın fikrin şeytanlığa çalışıyor ne biçim çocuksun sen. Kendi huyunu değiştir.

Son düzenleme:
Ne ima etmeye çalışıyorsun sen. Evet ben o defalarca atılan kişiyim sizin gibiler yüzünden. Hala daha saçma sapan konuşuyorsun tahrik ediyorsun. Bıkmadın mı trollük yapmaya siteye zarar vermeye.
Eh sadece bakınca tanıyorum artık . Uzatmaya gerek yok foruma odaklan sadece ben bide sana laf atmıyorum? Genele söylenmiş . İyi geceler

Hayır bana laf atıyorsun. Sen ve bir başkası sabahtan beri dısslıke atıyorsunuz sustum birşey demedim yine başladınız trollüğe siteye zarar vermeye.
Yo yanlış anlama orayı bak . Ben şu capacitylerin şehir içinde kullanılması yorumunu beğenmediğimden attım . Başkası dese ona da atardım . Bu arada sırf bunu yazmandan tanıdım seni 😇
Boşver boşuna kırmayalım birbirimizi . Ben siteyi uyardım sadece

Sen şu @SG-220 misin, önceki ismini söyle de, niyetinianlayalım @Birnevi Senaryo
Evet oyum. Semih denen arkadaşa gerekli cezayı verecek misiniz. Laf atıp duruyor.

Niyetini anlayalım derken. Pardon da ne niyeti. Forumdayız işte yazıp çiziyoruz. Sizdeki bu artık niyet ne onu anlamadım.

Burda bana laf atılıyor semihi uyarmanız gereken yerde yaptığınız şeye bak.

Geri
Üst Alt