Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İllerin geri gönderdiği bozuk araçlar aynen.
Hibe edilmiş araçlar tabiki de sorunlu olur. İstanbuldaki tüm BMC Procity TR'ler Sıfır. Ara sıra arızaları dışında taş gibi araçlar. Bu koşullarda iyi çalışıyorlar hem de Türk markası olarak

Şimdi şöyle birşey var akia yerine bmc için can atarım bu bir gerçek.

Ama Diyarbakır'daki modeller normal boş paket mi desem öho tipi mi desem yani standart donanım olarak alınmış özelleştirme sıfır. Ama İETT'nin Procity TR'leri özel üretim olduğu için insan ister istemez seviyor. Sözde akialar da özel üretim ama nesini neresini seviyim akianın bana diyin ki şurasını sevin.

Antalya'da bmc procity tr yandı geçenlerde. Ayrıca tüm otobüsler de yangın söndürme sistemi var 2013 model karsanlarda bile. Ama her otobüs yanıyor anlamıyorum. Yangın söndürme sisteminin bakımı yapılmıyor demek ki.

Şimdi şöyle birşey var akia yerine bmc için can atarım bu bir gerçek.

Ama Diyarbakır'daki modeller normal boş paket mi desem öho tipi mi desem yani standart donanım olarak alınmış özelleştirme sıfır. Ama İETT'nin Procity TR'leri özel üretim olduğu için insan ister istemez seviyor. Sözde akialar da özel üretim ama nesini neresini seviyim akianın bana diyin ki şurasını sevin.

Antalya'da bmc procity tr yandı geçenlerde. Ayrıca tüm otobüsler de yangın söndürme sistemi var 2013 model karsanlarda bile. Ama her otobüs yanıyor anlamıyorum. Yangın söndürme sisteminin bakımı yapılmıyor demek ki.
Daha bugün Isınamıyorum dedi şimdi sevmeye başlamış Allah Allah

Geri
Üst Alt