Oradakiler kullanmayı beceremiyorsa bu Bmc'nin suçu değil. İstanbul'da daha zorlu koşullar altında çalışmalarına rağmen gayet iyi durumdalar.
İstanbul'da yaşamıyorumİett deki araçlara bin
İllerin geri gönderdiği bozuk araçlar aynen.Oradakiler kullanmayı beceremiyorsa bu Bmc'nin suçu değil. İstanbul'da daha zorlu koşullar altında çalışmalarına rağmen gayet iyi durumdalar.
Hibe edilmiş araçlar tabiki de sorunlu olur. İstanbuldaki tüm BMC Procity TR'ler Sıfır. Ara sıra arızaları dışında taş gibi araçlar. Bu koşullarda iyi çalışıyorlar hem de Türk markası olarakİllerin geri gönderdiği bozuk araçlar aynen.
Rime hocam biraz sert konuştum ama BMC kırmızı çizgimizdirHep biniyorum
hibe değil. araçlar BMC Fabrikasından geldiHibe edilmiş araçlar tabiki de sorunlu olur. İstanbuldaki tüm BMC Procity TR'ler Sıfır. Ara sıra arızaları dışında taş gibi araçlar. Bu koşullarda iyi çalışıyorlar hem de Türk markası olarak
Konu araç filosu aslında. Filo hakkında konuşuyoruz çokta çıkmıyoruz sanki konu başlığındanHocam siliyorum kusura bakmayın dmden taryışın tartışçaksanız
Hepsini silmedim zaten gözümüz görüyor çok şükürKonu araç filosu aslında. Filo hakkında konuşuyoruz çokta çıkmıyoruz sanki konu başlığından
Daha bugün Isınamıyorum dedi şimdi sevmeye başlamış Allah AllahŞimdi şöyle birşey var akia yerine bmc için can atarım bu bir gerçek.
Ama Diyarbakır'daki modeller normal boş paket mi desem öho tipi mi desem yani standart donanım olarak alınmış özelleştirme sıfır. Ama İETT'nin Procity TR'leri özel üretim olduğu için insan ister istemez seviyor. Sözde akialar da özel üretim ama nesini neresini seviyim akianın bana diyin ki şurasını sevin.
Antalya'da bmc procity tr yandı geçenlerde. Ayrıca tüm otobüsler de yangın söndürme sistemi var 2013 model karsanlarda bile. Ama her otobüs yanıyor anlamıyorum. Yangın söndürme sisteminin bakımı yapılmıyor demek ki.
Kesinlikle. Seninle şu 2013 otokar sevgimiz o araçları üreten mühendislerde yokturhas tabelasıyla bir Otokar geliyorsa Mercedes'i bile tanımam.
8 yıllık araçlar ama Klimaları çoğu 2025 model sıfır araçtan daha serin. Morg görse kıskanır20 milyon nüfuslu bir şehirde geçirdikleri 8 yıllık süre zarfında 1 tane bile fire vermeyen Bmc'yi ben çok başarılı bulurum.
Bununla birlikte çok kaliteli görünmediği için bir düşmanlık varAkia düşmanlığı neden otokar alınacaktı o yüzden mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.