Var BMC Procity LF 18.Hatta en yeni modelininde çıktılf18 çıkarsa alınmalı
Var BMC Procity LF 18.Hatta en yeni modelininde çıktılf18 çıkarsa alınmalı
akia ultra lf 18Var BMC Procity LF 18.Hatta en yeni modelininde çıktı
Akia Ultra LF18'i kastediyor.Var BMC Procity LF 18.Hatta en yeni modelininde çıktı
Gümrüğe gerek yok , parçaları ithal ederek Hoşdere'de üretilebilir. Bir tane kırmızı geziyor hatta zaman zaman.akia ultra lf 18
@Autobus Bence İ.E.T.T parayı basıp boş paket Citaro G almalı
o parayı bulacak iett sonra da aynı parayı gümrüğe de bulması lazım ama
conectoyu otokara lisansladılar, kim bilir belki dediğin olur. durduk yere fabrikada üretim alanı açmak istememişlerdir.Gümrüğe gerek yok , parçaları ithal ederek Hoşdere'de üretilebilir. Bir tane kırmızı geziyor hatta zaman zaman.
Akia fabrikasında bile üretilebilir. Tıpkı KARSAN'ın Breda üretmesi gibi.conectoyu otokara lisansladılar, kim bilir belki dediğin olur
akiayı yeni bir marka olduğu için tercih etmezler bence. ondan ötürü lisansı otokara verdiler zannımca, otokar isminin bir ağırlığı, tanınmışlığı var sonuçtaAkia fabrikasının bantında bile üretilebilir
Otokar , yerli üretimde 50 senelik tecrübeye sahip.akiayı yeni bir marka olduğu için tercih etmezler bence. ondan ötürü lisansı otokara verdiler zannımca, otokar isminin bir ağırlığı, tanınmışlığı var sonuçta
Şahıs olsaydım Akia da almazdım , belediye başkanı veya iett nin başında olsaydım alırdım çünkü 3.000 otobüs var.BMC'yi Altay Tankından ötürü seviyorum fakat otobüs olarak almam.
Aracı tasarlayan mühendisler araca bindiler mi acaba2012 ve 2016 model BMC Procity iyi ki az alınmış. Sebebi önemli değil çünkü o koltuk aralarının darlığı çok ama çok sinir bozucu. Sırf bu yüzden sevmiyorum bu araçları. Sanki hiç ölçüm yapmadan üretmişler gibi. Özelde de aynı.
iettye 2012 bmcyi teslim ettikten sonra konkordato ilan ettiler o yüzden sanmıyorum (özellikle süspansiyondan ötürü)Aracı tasarlayan mühendisler araca bindiler mi acaba
Akia Ultra LF25'deki Meritor diferansiyelin benzeri Euro 5 BMC Procity'lerde de vardı sanırım.iettye 2012 bmcyi teslim ettikten sonra konkordato ilan ettiler o yüzden sanmıyorum (özellikle süspansiyondan ötürü)
Yeterli kaliteye sahip olmaması ? Ne bekliyorsunuz acabaYeterli kaliteye sahip olmaması dışında MirrorCam denen olaydan hiç hoşlanmadığım için bunları sevebileceğimi zannetmiyorum. Otobüsü otobüs yapan aynalardır.
Sönük olmayan bir tabela ve geniş arka koltuklar. Daha da yazayım mı?Yeterli kaliteye sahip olmaması ? Ne bekliyorsunuz acaba
Bmc, Isuzu ve Otokar gibi bazı markalar şimdilik bu akıma katılmadı, inşallah böyle devam ederler.Mirror cam mevzusunu otobüste dünya devi olan markalar çıkardı aslında. İleride çoğu otobüste görürüz diye düşünüyorum.
Akia’ların tabelaları parlaklık olarak iyi gördüklerimden yola çıkarak. İETT bünyesinde en sorunlu tabela citaro G’lerimSönük olmayan bir tabela ve geniş arka koltuklar. Daha da yazayım mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.