Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

akia ultra lf 18

@Autobus Bence İ.E.T.T parayı basıp boş paket Citaro G almalı

o parayı bulacak iett sonra da aynı parayı gümrüğe de bulması lazım ama
Gümrüğe gerek yok , parçaları ithal ederek Hoşdere'de üretilebilir. Bir tane kırmızı geziyor hatta zaman zaman.

Gümrüğe gerek yok , parçaları ithal ederek Hoşdere'de üretilebilir. Bir tane kırmızı geziyor hatta zaman zaman.
conectoyu otokara lisansladılar, kim bilir belki dediğin olur. durduk yere fabrikada üretim alanı açmak istememişlerdir.

aaaurw.jpg

2012 ve 2016 model BMC Procity iyi ki az alınmış. Sebebi önemli değil çünkü o koltuk aralarının darlığı çok ama çok sinir bozucu. Sırf bu yüzden sevmiyorum bu araçları. Sanki hiç ölçüm yapmadan üretmişler gibi. Özelde de aynı.

2012 ve 2016 model BMC Procity iyi ki az alınmış. Sebebi önemli değil çünkü o koltuk aralarının darlığı çok ama çok sinir bozucu. Sırf bu yüzden sevmiyorum bu araçları. Sanki hiç ölçüm yapmadan üretmişler gibi. Özelde de aynı.
Aracı tasarlayan mühendisler araca bindiler mi acaba

Mirror cam mevzusunu otobüste dünya devi olan markalar çıkardı aslında. İleride çoğu otobüste görürüz diye düşünüyorum.
Bmc, Isuzu ve Otokar gibi bazı markalar şimdilik bu akıma katılmadı, inşallah böyle devam ederler.

Geri
Üst Alt