Yeni otobüs kazaları olunca otobüse binmeye azıcık korku geliyor ne bana ne yalan söyleyeyim.Kazanın nedeni ne olursa olsun 
Bu normal bir şey çok sık olmayan olayları yaşayınca temkinli davranıyorsunYeni otobüs kazaları olunca otobüse binmeye azıcık korku geliyor ne bana ne yalan söyleyeyim.Kazanın nedeni ne olursa olsun![]()
ÖHO ölümlü kazalara biraz daha fazla karışıyor İETT'ye göre, yüksek hız yaptıkları için muhtemelenBir kaza bu yani normal iett aracındada olabilecek durumlar trafikte olası şeyler
Bence de, kendilerine alacakları yeni araçları ÖHO'ya alıyorlar. Ben faydalanamıyorum mesela bu araçlardan, 1 hat dışında burada tamamen İETT çalışıyor.Yeni araba almak yerine hakedişlerin verilmesi yeterli.
33Y? İstanbul Özel Halk Ulaşım'a bağlı.1 hat dışında burada tamamen İETT çalışıyor.
Bu 1 hattın da savaş mı elit mi ne haltsa bu şirketle hiçbir alakası yok.
Maaşlarına da yansıyordur büyük ihtimalle bu durumÖHO İETT’den daha ağır koşullar altında çalışıyor.
Aldıkları zaman da Akia alıyorlar. EGO devamlı Mercedes Benz alıyor.Bence de, kendilerine alacakları yeni araçları ÖHO'ya alıyorlar. Ben faydalanamıyorum mesela bu araçlardan, 1 hat dışında burada tamamen İETT çalışıyor.
Bu 1 hattın da savaş mı elit mi ne haltsa bu şirketle hiçbir alakası yok.
En son BMC alındıAldıkları zaman da Akia alıyorlar. EGO devamlı Mercedes Benz alıyor.
Bu yazılanlar doğru ancak alınsa bile yeterli değil. Böyle çok kredi onayına ne gerek var isteyen alıyor diyen görüyorum ama onay alınmadan hiçbir şekilde otobüs alamıyorsun. Çünkü siyah plakaya sahip oluyorsun. Öyle he diyince olmuyor.iett bu sene öhoya destek çıkmaya başladı.
UYM | İETT’DEN TOPLU TAŞIMAYA YENİ OTOBÜS DESTEĞİ
uym.ibb.gov.tr
burada yazana göre elit toplu ulaşıma 130 tane otobüs almışlar bu senenin başında. bir 200 tane daha da şubatta alınmış. kendi kaynaklarını öhoya vermişler.
Yanlış. Kurumun işleyişi ve müdürleri devam ediyor.denetimsiz çünkü ibbnin bütün kurumları gibi dağıtıldı
DMO denen bir şey var sayı az olur belki ama daha kaliteli araçlar alınır hiç değilseBu yazılanlar doğru ancak alınsa bile yeterli değil. Böyle çok kredi onayına ne gerek var isteyen alıyor diyen görüyorum ama onay alınmadan hiçbir şekilde otobüs alamıyorsun. Çünkü siyah plakaya sahip oluyorsun. Öyle he diyince olmuyor.
Yanlış. Kurumun işleyişi ve müdürleri devam ediyor.
Ayrıca İett,Ego ve Eshot halada 300 tane otobüs daha ekliyor eklemeye devam edecek ama 2014-2019 arası İzmir dışında belediye otobüsleri alım yapmadığı için maalesef ki İstanbul ve Ankarada ne kadar otobüs alınırsa alınsın yeterli değil. Hele ki İstanbul trafiğinde parkur sürelerinin aksaması da etkiliyor maalesef. Öholar birazda iztaşıt gibi sıkı denetlenmeli. Ancak sahiplere ve şoförlere ayrı ayrı muamele yapılıyor sanırım. İstanbulda şoförlerin gerginlik sebebi de hem insan yoğuluğu hem malum istanbul trafiğinde parkur süresinin uzaması.
Yani söylediğim gibi 2014-2019 arası otobüsler alınsa birazcık sıkıntı yaşanırdı. İki senedir iett 500 otobüs aldı. Yine yeterli değil.
Metrobüs olarak Akia, İ.e.t.t iç hatlara BMC.BMC Procity TR'yi hatta Proctiy 18M'yi de İ.E.T.T'de görmek isterdim.
DMO dan istediğin sayıda ve kaliteli araç alamıyorsun. Satılamayan araçlar ve fabrikada Stok fazlası olan otobüsler satılır genelde orada.DMO denen bir şey var sayı az olur belki ama daha kaliteli araçlar alınır hiç değilse
DMO'dan en boş paket standart araçlar geliyor. Dikkat ettiyseniz, Konya'nın MAN'larında sis farı yok. Gidip Akia alınsın da demek istemiyorum fakat İ.E.T.T ihale yapmak zorunda.DMO denen bir şey var sayı az olur belki ama daha kaliteli araçlar alınır hiç değilse
bu seneden sonraki çıkacak kasa mercedes DMO’da hemen bulunmaz muhtemelen. Alınsa da alınmasa da pek bir şey farketmez Akia’da da mercedes motoru var çünkü. Yeni kasa mercedes’in içinin eskiye nazaran oldukça sıradanlaştığını düşünüyorum. Nerede o ahşap trimler…Şahsen DMO araçlarına razı olurum bu sayede yeni Mercedes'i İETT filosunda görebiliriz belki de. Mercedes fabrikası İstanbul'da amma velakin anca akia alınabiliyor, trajikomik bir durum.
İstanbul'dan EGO'ya giden her Mercedesi gördükçe tam anlamıyla kahroluyorum ://
İETT'deki B4001-B4044 2016 model BMC Procity'ler DMO'dan alınma.bu seneden sonraki çıkacak kasa mercedes DMO’da hemen bulunmaz muhtemelen. Alınsa da alınmasa da pek bir şey farketmez Akia’da da mercedes motoru var çünkü. Yeni kasa mercedes’in içinin eskiye nazaran oldukça sıradanlaştığını düşünüyorum. Nerede o ahşap trimler…
İETT DMO’dan hiç otobüs aldı mı bilmiyorum. Almazlar bence ama, boş paket araçları pek seven bir şirket değil.
2016 yılında B4000 serisi İETT özel üretim Euro 5 Procity'ler aslında ihale kapsamında girecekti filoya. Tahminen 100 küsür tane üretilen ilk parti araçlardı bunlar. Ancak İETT, ihaleden sonra şartnameyi güncelleyerek üretilecek araçların Euro 6 motorlu olmasını istemişti. Bu yüzden BMC, bu araçları teslim edememişti. Daha sonra İETT, DMO yoluyla 44 tanesini filoya katmıştı. Geriye kalan araçları da FSM Demirbaş alıp halk otobüsçülerine satmıştı. BMC de teslimat tarihlerini ileri atıp Euro 6 motorlu Procity TR'leri teslim etmişti.İETT'deki B4001-B4044 2016 model BMC Procity'ler DMO'dan alınma.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.