Çoğu kişi takmaz, bir de işin maliyet/bakım boyutu var da tabii ki bir kişiyi bile kurtarsak değer. O yüzden olabilir.
Ben M.2067 'de görmüştüm.Çoğu kişi takmaz, bir de işin maliyet/bakım boyutu var da tabii ki bir kişiyi bile kurtarsak değer. O yüzden olabilir.
bazı karsan jestlerde var, citarolarda da ilk yıllarında vardı da çoğu gittiHerkese günaydınlar ve hayırlı cumalar dilerim.❤❤❤
Aslında şehir içi toplu taşıma araçlarında emniyet kemeri sistemi olsa çok daha iyi olabilirdi en azından yaralanmalar azalırdı.
❤❤❤
★★★
Günümüzdeki çoğu araçta sadece engelli vatandaşlar için bir kemer var ancak kullanıldığını daha görmedimbazı karsan jestlerde var, citarolarda da ilk yıllarında vardı da çoğu gitti
Çok isabetli bir adım atmışlar. 381 tane olan bu yakışıklı ve konforlu araçların yerine 400 küsür (belki daha fazla) eski kasa zırtlara katlanmak zorunda kalacaktık.2016 yılında B4000 serisi İETT özel üretim Euro 5 Procity'ler aslında ihale kapsamında girecekti filoya. Tahminen 100 küsür tane üretilen ilk parti araçlardı bunlar. Ancak İETT, ihaleden sonra şartnameyi güncelleyerek üretilecek araçların Euro 6 motorlu olmasını istemişti. Bu yüzden BMC, bu araçları teslim edememişti. Daha sonra İETT, DMO yoluyla 44 tanesini filoya katmıştı. Geriye kalan araçları da FSM Demirbaş alıp halk otobüsçülerine satmıştı. BMC de teslimat tarihlerini ileri atıp Euro 6 motorlu Procity TR'leri teslim etmişti.
İsteyen karalamanın yolunu bulur. Bu seferde öholar kaldırılsın diye isyan ederler idiRenkleri tek düzene çeviren İETT bu durumla baş edecek artık, kendi topuklarına sıktılar.
Belki euro 5 motorlu yeni kasa olurdu. Arıza konusunda o zamanlar hem İETT hem BMC iktidara ait olduğu için hissedilmezdi benceÇok isabetli bir adım atmışlar. 381 tane olan bu yakışıklı ve konforlu araçların yerine 400 küsür (belki daha fazla) eski kasa zırtlara katlanmak zorunda kalacaktık.![]()
Bizde iett öhoları isuzu alırken kahroluyoruz ://Şahsen DMO araçlarına razı olurum bu sayede yeni Mercedes'i İETT filosunda görebiliriz belki de. Mercedes fabrikası İstanbul'da amma velakin anca akia alınabiliyor, trajikomik bir durum.
İstanbul'dan EGO'ya giden her Mercedesi gördükçe tam anlamıyla kahroluyorum ://
2013'te BMC çekilmeseydi filoda 1000 tane Procity olacaktı. Şu anda sadece 4 tane Procity var. Onlar da hep 146-1 ve 146'da çalışıyorlar.Çok isabetli bir adım atmışlar. 381 tane olan bu yakışıklı ve konforlu araçların yerine 400 küsür (belki daha fazla) eski kasa zırtlara katlanmak zorunda kalacaktık.![]()
Yerine de karsan mı geldi2013'te BMC çekilmeseydi filoda 1000 tane Procity olacaktı.
2013 model Otokar Kent 290LF.Yerine de karsan mı geldi
Eve geçince akşama halledeceğimBu arada bu son mesajlar İETT filosu başlığına taşınmalı.
Bu başlık kazalar başlığı. Biz ne konuşuyoruz burada.![]()
Karsan'lar tam İtalya yollarına uygun araçlar. Aşırı yoğun trafik için uygun değiller bence.2013 model Otokar Kent 290LF.
Karsan'lar ayrı bir ihale. BMC ve Karsan'lar O345'ler yerine.
Otokar'lar MAN'lar ve Ikarus'ların yerine alındı.
Bu arada İ.E.T.T'nin Conecto G aldığı sene, internette İ.E.T.T neden yerli araç almıyor başlıklı bir haber görmüştüm.2013 model Otokar Kent 290LF.
Karsan'lar ayrı bir ihale. BMC ve Karsan'lar O345'ler yerine.
Otokar'lar MAN'lar ve Ikarus'ların yerine alındı.
Aynen. İlk yapılan ihaleyi Temsa kazanmıştı ihale iptal edildi, ikincisinde Karsan kazanmıştı o da iptal edildi. Üçüncü ihalede de o dönem AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ethem Sancak'ın BMC'si kazanmıştı.O araçları alabilmek için beş kere ihale iptal ettiler
Bence ne Bemece ne de Akia alacaklardı. Yeni kasa MAN alacaklardı.Çok isabetli bir adım atmışlar. 381 tane olan bu yakışıklı ve konforlu araçların yerine 400 küsür (belki daha fazla) eski kasa zırtlara katlanmak zorunda kalacaktık.![]()
bmc hala akp'ye yakın sadece aktörler değiştiAynen. İlk yapılan ihaleyi Temsa kazanmıştı ihale iptal edildi, ikincisinde Karsan kazanmıştı o da iptal edildi. Üçüncü ihalede de o dönem AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ethem Sancak'ın BMC'si kazanmıştı.
lf18 çıkarsa alınmalıSiyaset yapmayalım. Konuyu düzgün tutalım.
BMC konusunda bence İETT körüklü BMC Procity almalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.