Ben de 476 için buca metrosundan sonra iptal olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.476 hattı buca metrosundan sonra iptal olma olasılığı olan bir hat diye düşünüyorum.
171 iptal olur mu?Ben de 476 için buca metrosundan sonra iptal olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.
Olmaz. Ama hat ilerde konağa uzarsa bilemem.171 iptal olur mu?
aslında şimdiden konağa uzamalı,üçyola uzaması sadece 490 ın ve kuruçeşmeyi tavaf eden 476-676 ların iptalini mantıklı kılarOlmaz. Ama hat ilerde konağa uzarsa bilemem.
bence 290-390-690 hatları daha da anlam kazanabilir. uzaktan gelen buca yolcuları metroya binip buca içine daha rahat ulaşırMetrodan sonra düzenlemeler olur ama bakalım belki süprizler de olabilir.
ya 328 kapatılıp 338 halkapınar-otogara uzamalı,ya da 338 kapatılıp 328 halkapınar-otogara uzamalı338 bunda hemfikir olmayan yoktur herhalde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.